Abonare la google news

Tragedie pe mare, în apropiere de Constanţa. Doi marinari au murit şi unul e dat dispărut, după scufundarea unei nave ruseşti

Potrivit reprezentanţilor Agenţiei Române de Salvare a Vieţii Omeneşti pe Mare (ARSVOM), un cargo rusesc, cu 13 marinari la bord, s-a scufundat în Marea Neagră, la aproximativ 70 de mile marine (150 km) de Portul Constanţa. La faţa locului a fost trimisă joi dimineata, nava Artemis aparţinând ARSVOM.

La ora transmiterii acestei ştiri, zece marinari au fost salvaţi, pentru unul operaţiunea de salvare este în plină desfăşurare, iar doi dintre aceştia ar fi morţi.

Citeste si:  Dennis Man, prezentat oficial la Parma. A devenit cel mai scump jucător vândut de o echipă din România

Citeşte şi Vapor zburător în largul mării. Imaginea surprinsă de un fotograf din Anglia

Conform ARSVOM, în zona respectivă marea este agitată, având gradul 5-6, valurile fiind de patru metri, furtuna din Marea Neagră fiind cauza incidentului. Comandantul navei a trimis un semnal SOS și a avut noroc pentru că un remorcher românesc se afla în zonă și operațiunile de salvare au început imediat.

Citeste si:  Primăriile încep să aplice legea: Constanța anunță că va confisca mașinile care aruncă gunoi, urmând modelul Brăilei și Bucureștiului

Deocamdată, nu este cunoscută încărcătura navei şi nici unde se deplasa aceasta.

Nava scufundată ar avea pavilion Insulele Comore, scrie publicaţia constănţeană Cuget Liber.

Citeşte şi Excursie încheiată tragic. Un vapor cu turişti s-a scufundat în Mediterana, lângă coastele Turciei VIDEO

Nu mai departe de acum şapte săptămâni, pe 17 ianuarie, cel puțin trei marinari au murit, după scunfundarea unei nave de marfă, tot în Marea Neagră, dar în largul coastei Turciei.

Citeste si:  Ce plan au avut autoritățile pentru a reduce numărul de infectări. Raed Arafat, anunțul momentului: “A fost această variantă!”

Citeste articolul pe RomaniaTV

 49 total views