marți 16 martie 10:30 PM

Abonare la google news

Tragedie pe gheaţă, un hocheist de 19 ani a murit după ce a fost lovit cu pucul. Momentul a fost surprins de camere VIDEO

Căpitanul echipei MHK Dinamo Sankt Petersburg, Timur Faizutdinov, a murit, marţi, după ce sâmbătă a fost lovit la cap de un puc, în timpul unui meci din Junior Hockey League (MHL), desfăşurat la Iaroslavl.


Jucătorul rus a avut ghinionul să fie lovit lângă ureche, într-o zonă neprotejată de cască. Spitalizat rapid după accident şi plasat la terapie intensivă, Faizutdinov nu a putut fi salvat de medici, el murind la trei ore după accidentare.

„Timur Faizutdinov a fost rănit la 12 martie, la Iaroslavl, în timpul unui meci împotriva echipei Lokomotiv. Pucul a lovit zona capului şi jucătorul a fost internat în stare gravă. Doctorii s-au luptat pentru viaţa sa timp de trei zile„, a anunţat conducerea grupării Dinamo St. Petersburg, într-un comunicat.


Citeşte şi Fostul hocheist Mihail Popescu a murit la vârsta de 60 de ani

Un minut de reculegere va fi ţinut în memoria sa la partidele din play-off-ul ligii profesioniste KHL.

Momentul în care Timur Faizutdinov (numărul 77 pe tricou) este lovit de puc:

Citeşte şi Preşedintele Belarusului, Alexandr Lukaşenko, a jucat un meci de hochei în plină epidemie: „Aici nu există virusuri” VIDEO

Romaniatv.net


Stirile.eu