luni 15 august 2:44 PM

Abonare la google news

Tragedie pe coasta Mării Negre, în Odessa. Două persoane au murit, după ce o mină de război a explodat


O nouă tragedie s-a produs pe coasta Mării Negre, în Odessa. Două persoane au murit, iar o alta a fost rănită, după ce o mină de război a explodat. Persoanele nu aveau voie să meargă pe plajele din zonă și nici să intre în mare.


O altă tragedie s-a produs pe coasta Mării Negre, pe plaja din satul Zatoka din Odessa. Două persoane au decedat, iar o alta s-a ales cu răni, după ce o mină de război a explodat. Autoritățile au interzis accesul pe plajele din zonă, pe coasă sau să înoate. Aceeași regulă se aplică și în cazul lacurilor de acumulare.

Purtătorul de cuvânt al Administrației militare din regiunea Odessa, Serghei Bratchuk, a confirmat decesul celor două persoane. Autoritățile au demarat cercetări la fața locului: „Potrivit informațiilor preliminare, un grup de bărbați, aflați la odihnă, a inclus înotul în apropierea uneia dintre plaje, ignorând restricțiile anunțate privind vizitarea coastei și înotul în apele de coastă. În timp ce înotau, două persoane au fost ucise pe loc, iar o alta a fost rănită în momentul în care un dispozitiv exploziv necunoscut a fost detonat”.

Vezi și TRAGEDIE ÎN GERMANIA. UN ROMÂN A MURIT ÎN FAȚA A 100 DE PERSOANE

Un alt bărbat a murit, după ce o mină de război a explodat

Nu este prima oară când are loc o astfel de tragedie. De exemplu, în luna iunie, un bărbat în vârstă de 50 de ani din Odessa a murit, după ce a înotat în mare. Bărbatul a fost ucis de o mină de război. Alături de el se mai afla familia și un prieten. Cea de-a doua persoană care intrase să înoate în mare, alături de el, a scăpat cu viață. Și atunci, Serghe Bratchuk a anunțat tragedia: ”Acest bărbat, încă o dată, sincere condoleanţe tuturor rudelor şi prietenilor, a murit cu mai puţin de o oră în urmă. Relaxându-se pe plajă. Pe coasta Mării Negre din regiunea Odessa. Nu a murit din cauza unei insolaţii, a fost aruncat în aer de o mină”.

Sursă foto: Pixabay

Cancan.ro