luni 1 noiembrie 10:16 AM

Abonare la google news

Tragedie la un antrenament al pompierilor. Nouă dintre ei au murit, după prăbuşirea tavanului unei peşteri


Accidentul s-a produs spre miezul nopţii de sâmbătă spre duminică în peştera Duas Boa situată pe o proprietate privată în apropiere de Altinopolis, la aproximativ 300 km nord de oraşul Sao Paulo. Tavanul peşterii a căzut în timp ce un grup de 28 de pompieri participau la o sesiune de antrenament în interior, a informat aceeaşi sursă.


„Sunt nouă morţi şi o persoană salvată. Nu mai sunt victime la locul” accidentului, au transmis pe Twitter pompierii din Sao Paulo.

Alte Articole

Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel... Vestea tristă a dimineții. Din păcate, Alexandru Arșinel… Australia şi-a redeschis în premieră graniţele, după aproape …Directorul OMS, avertisment sumbru: „Va apărea un alt …

Citeşte şi Scandal uriaş în Brazilia. Un tratament împotriva COVID-19 a fost testat pe sute de bolnavi, fără ca ei să ştie. Nouă oameni au murit

Pompierii au raportat iniţial 15 persoane îngropate sub dărâmături, dar s-a dovedit că cinci dintre aceştia au reuşit să scape din peşteră după prăbuşirea tavanului. Persoanele rănite s-au putut întoarce acasă după ce au fost trataţi la spital.

Regiunea Altinopolis este renumită pentru peşterile sale, care reprezintă o atracţie turistică regională importantă.

Citeşte şi O furtună de nisip a făcut ravagii în Brazilia. Cel puţin şase persoane au murit, imagini apocaliptice VIDEO

Citește și…

DOLIU imens în România! A MURIT fostul președinte Anamaria Prodan dă cărțile pe față. Impresara, mesaj dur …
Romaniatv.net