Abonare la google news

Tragedie în Capitală. Un tânăr a murit după ce s-a aruncat de pe căminul în care locuia

O trgedie a avut loc în această zi în București. Un student a murit după ce s-a aruncat de pe acoperișul căminului în care locuia. Întâmplarea a avut loc în sectorul 3 al Capitalei.

Tânărul a fost resuscitat minute în șir, însă fără rezultat

În ciuda încercărilor medicilor de pe ambulanță de a-i salva viața, tânărul s-a stins din viață.

Un număr de 7 negociatori au stat cu el timp de câteva ore, încercând să-l convingă să renunţe la ideea unui salt mortal.

Dacă exista o mică fărâmă ca persoana să-şi dorească să fie salvată acţionam, spune maiorul ISU Adrian Dinu despre tânărul care s-a aruncat de pe un bloc din Capitală.

A repetat că se aruncă dacă noi calăm scara şi dacă noi încercăm vreo procedură de forţă. Nu putem vorbi de un eşec. Suntem profesionişti. Dacă exista o mică fărâmă ca persoana să-şi dorească să fie salvată ca noi să simţim că puteam să acţionăm, acţionam”, spune maiorul Adrian Dinu din cadru ISU Bucureşti.

Conform acestuia, nu au putut fi amplasate pernele pneumatice din cauza gardurilor şi copacilor din jurul blocului.

Nu este cunoscut motivul pentru care ar fi recurs la acest gest.

Băiatul se despărțise recent de iubita sa

Potrivit Antena3.ro, tânărul se despărțise proaspăt de iubita sa pentru că credea că asta face experimente pe creierul lui. Fata a declarat că fostul ei iubit se mai lasase de droguri cât de cât în ultima perioadă.

Băiatul este cunoscut ca fiind consumator de droguri. Se pare că era în sevraj, fiind incoerent în timpul negocierilor.

Tânărul a fost abandonat de părinți. Până la vârsta de 14 ani a locuit într-un sat din apropierea Bucureștiului, apoi s-a mutat în Capitală, în zona Floreasca. A locuit în căminul de pe care s-a aruncat timp de 2 ani. Renunțase la Academia de Studii Economice în anul I și era antrenor de fitness.

Cu mai puțin de o lună în urmă, un tânăr de 17 ani s-a sinucis

La data de 16 februarie, un tânăr de 17 ani s-a sinucis după ce s-a așezat pe calea ferată! Cu două zile înainte și-ar fi șters contul de Facebook

Un tânăr de 17 ani s-a sinucis în zona Pașcani din Iași. Băiatul s-a așezat pe calea ferată și a așteptat să vină trenul. Cu două zile înainte de sinucidere, acesta și-ar fi șters contul de socializare.

În imaginile prezentate de bzi.ro vedem cum tânărul caută un loc pentru a-și duce la înfăptuire gestul șocant.

Citeste articolul pe Gandul