Abonare la google news

Tragedie în Bucureşti. Un tânăr de 35 de ani s-a sinucis în Vinerea Neagră

Tragedie în Bucureşti. Un tânăr în vârstă de 35 de ani, a murit, astăzi, după ce s-a aruncat de la etajul al treilea al unui bloc din Calea Vitan, potrivit Antena 3. Tânărul s-a aruncat de la etajul unui bloc din Calea Vitan din Bucureşti, vineri, în jurul orei 11.00, atunci când martorii au şi sunat la numărul unic de urgenţă 112.

La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD şi o autospecială a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viaţa.

Citeste si:  Topul județelor afectate de coronavirus. Peste 800 de cazuri în București, în ultimele 24 de ore

Tragedie în Bucureşti. Potrivit unor surse, tânărul nu ar fi ameninţat înainte că se va arunca în gol, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs tragedia.

Totuşi, prima ipoteză luată în calcul de anchetatori este cea a sinuciderii.

Depresia se accentuează de Sărbători

„Boala se accentuează în prag de sărbători, spun specialiştii. Aceştia susţin că semnele depresiei ascunse, ce apare la categoriile împlinite profesional, dar nemulţumite pe plan personal, sînt destul de greu de depistat. Persoanele singure, care alunecă în depresie, sînt uşor de identificat, susţin specialiştii. Se izolează în casă, refuză dialogul cu ceilalţi, au schimbări de apetit şi tulburări de somn. Sînt lipsite de de energie şi nu mai au poftă de viaţă. Situaţia este total diferită în cazul depresiei ascunse, ce apare de regulă la persoane care sînt împlinite pe plan profesional, dar care au nemulţumiri pe plan personal.

Citeste si:  Maraton de vaccinare la Bucureşti, între 7 şi 9 mai. Unde vor fi centrele

Sinucidere în Bucureşti. Un bărbat s-a aruncat de la etajul 8 al unui bloc VIDEO
«Persoanele care recurg la sinucidere au semne ascunse ale depresiei. Genul acesta de depresie apare la persoane ajunse (trecute) de 40 de ani care sînt nemulţumite pe plan personal, chiar dacă social sînt realizate. Sînt persoane care pot fi depresive, dar care atunci cînd ies pe uşă zîmbesc. Semnele depresiei se văd în momentele de reflecție, cînd apar astfel de apăsări. Spre exemplu, îţi poţi da seama de acest lucru dacă o persoană este nemulţumită deşi a cîştigat un premiu important în carieră, să zicem. Mare parte din depresivi au simptome, dar românii nu au educaţie medicală pentru a recunoaşte semnele», a declarat recent, pentru Adevărul, psihologul Mihai Copăceanu.

Citeste si:  Vor merge elevii la școală? Autoritățile decid astăzi

Bucureştiul a ieşit din scenariul roşu. Restaurantele şi cinematografele se deschid de luni

Citeste articolul pe RomaniaTV