miercuri 13 octombrie 7:00 PM

Abonare la google news

Tragedie în Bistrița. Un adolescent de 14 ani a fost găsit spânzurat. Ar fi acceptat o provocare de pe TikTok

O tragedie s-a produs în Bistrița. Un adolescent în vârstă de 14 ani a fost găsit spânzurat, după ce ar fi acceptat o provocare de pe rețeaua TikTok.


Un minor în vârstă de 14 ani din Bistrița a fost găsit fără suflare pe scara interioară a casei. Adolescentul, elev de nota 10 și campion la dans sportiv, a fost găsit spânzurat în cursul zilei de marți, după ce acesta ar fi acceptat o provocare de pe platforma TikTok. Oamenii legii nu confirmă deocamdată varianta aceasta, arată Gândul.ro.

Ce a transmis nspectorul școlar general al județului Bistrița-Năsăud, după moartea adolescentului.


„Din păcate, am aflat şi noi în această dimineaţă, cu stupoare. Din ce informaţii avem de la conducerea şcolii, se pare că a fost un gest nefericit care s-a petrecut în casă, după ce elevul a ajuns de la şcoală. Sunt speculaţii, însă una care se repetă cel mai des – acum o spun, că poate cumva tragem un semnal de alarmă – este că ar fi încercat să răspundă unei provocări lansate pe TikTok. (…) Copil singur la părinţi, campion la dans sportiv, copil de 10, vesel, nu stare depresivă, nu probleme de comportament, deci nu a indicat comportamentul lui din ultima vreme niciun semn că ar avea vreo nevoie în acest sens. De aceea, presupunerea tuturor este aceasta, că, dintr-un act de teribilism, probabil, a încercat să răspundă provocării respective”, a declarat, pentru Agerpres, Aurelia Dan, inspectorul școlar general al județului Bistrița-Năsăud.

Vezi și: TRAGEDIE CUMPLITĂ! UN BĂIEȚEL A MURIT, DUPĂ CE A FOST TORTURAT CHIAR DE PĂRINŢII LUI. AVEA NUMAI ȘASE ANI

Varianta sinuciderii nu este confirmată de către oamenii legii. Inițial s-a spus că adolescentul și-ar fi pus capăt zilelor din cauza unei provocări de pe TikTok.

„Ieri (marți-n,r,), 12 octombrie, polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați cu privire la faptul că un minor, de 14 ani, a fost găsit spânzurat în interiorul unei locuințe de pe raza municipiului. A fost întocmit un dosar penal, iar cercetările sunt efectuate cu privire la infracțiunea de ucidere din culpă, urmând a fi stabilite împrejurările exacte în care a avut loc evenimentul. Totodată, în cauză a fost dispusă necropsia. Din cercetările efectuate până în prezent, nu au reieșit date și informații care să conducă la confirmarea ipotezei prezentate în spațiul public”, se arată în comunicatul poliției.

Sursă foto: Pixabay

Cancan.ro


Stirile.eu