Abonare la google news

Tragedie fără margini pentru Larisa Iordache! Cum a reacționat gimnasta după ce mama sa a decedat: „Sufletul să îți fie liniștit!”

Larisa Iordache (25 de ani), gimnasta româncă cu cele mai multe medalii la europene, trece prin momente cumplite după ce mama sa a decedat. Sportiva a avut o reacție emoționantă în mediul online.

Larisa Iordache s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Tokyo după un adevărat thriller. Reprezentanta României a tras lozul câștigător abia după ultima evoluție la paralele. Ea a revenit astfel la întrecerea supremă după 8 ani.

Sportiva româncă și-a anunțat revenirea în gimnastică, în toamna anului trecut, după trei ani de pauză forțată, cauzată de accidentări.

Mama Larisei Iordache a decedat

Larisa Iordache a postat un mesaj emoționant, pe Instagram, după ce mama sa a decedat.

„Sufletul să îți fie liniștit, mami! Mereu în inima, sufletul și mintea mea, vei rămâne cel mai puternic om din lume. Te iubesc”, a fost mesajul transmis de Larisa Iordache, pe Instagram.

Potrivit digisport.ro, mama Larisei Iordache făcea ședințe de chimioterapie, din cauza unei boli necruțătoare de care suferea. Duminică, Larisa Iordache ar fi trebuit să participe alături de echipa României la un ultim test, în Belgia, înainte de Jocurile Olimpice. Însă, gimnasta a decis, zilele trecute, să nu mai facă deplasarea.

Inclusiv Dinamo, club la care Larisa Iordache este legitimată, a transmis un mesaj de încurajare, în mediul online, pentru gimnasta româncă, care trece prin momente cumplite.

„Condoleanțe, Larisa! Suntem cu sufletul și cu gândul alături de campioana noastră Larisa Iordache, în aceste momente extrem de grele provocate de decesul mamei sale. Fii tare, Larisa! Dumnezeu să o odihnească în pace!”, au scris cei de la Dinamo, pe Facebook.

Citeste articolul pe ProSport