duminică 5 septembrie 10:18 AM

Abonare la google news

TRAGEDIE de proporții: Pilotul Adrian Răspopa a decedat la Iași!


În cadrul acestei zile a avut loc o tragedie de proporții în județul Iași, în cadrul Raliului Iașiului. Pilotul Adrian Răspopa a pierdut lupta cu viața în urma unei ieșiri în decor în zona Hadâmbu.


Detaliile accidentului lui Adrian Răspopa

La momentul actual este cunoscut doar că experimentatul pilot a lovit un cap de pot și a intrat în comă. După acest moment, a fost transferat cu elicopterul la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului „Sf. Spiridon” din Iași. Aici medicii s-au luptat preț de ore întregi pentru a îi salva viața, însă rănile suferite au fost incompatibile cu viața.

Ca urmare a acestei tragedii, Federația Română de Automobilism Sportiv a anunțat că toate probleme competiției au fost oprite, în timp ce etapa de la Iași a fost anulată. Federația a făcut următoarea postare pe Facebook:

„Conducerea competiției a decis oprirea tuturor probelor aflate în desfașurare și anularea etapei. Conducerea Federației Române de Automobilism Sportiv, prezentă la fața locului, este în aceste momente alături de cei apropiați lui Adi și de sportivi în zona creată pentru Parcul Închis unde se păstrează un moment de reculegere”

Cancan.ro