Totul pentru salvarea lui Dinamo! Cursa pentru obținerea licenței. DDB oferă o mașină de peste 11.000 de euro

Suporterii dinamoviști strâng bani pentru ca echipa să obțină licența necesară activării în sezonul următor al Ligii 1. Cei din DDB, programul socios prin care fanii cotizează pentru salvarea clubului, oferă celor care cumpără bilete virtuale la meciul cu Viitorul șansa de a câștiga premii inedite, potul cel mare fiind o mașină de 11.400 de euro.

Dinamo – Viitorul are loc vineri, 26 februarie, de la ora 20:30. Meciul din „Ștefan cel Mare” contează pentru etapa 25 a Ligii 1.

Trupa „câinilor” supraviețuiește doar cu ajutorul fanilor, spaniolii aflați la conducere oferind doar promisiuni de ordin financiar! Cert e că plână la data de 31 martie trebuie efectuată plata pentru licență. Suma? 863.000 de euro.

Citeste si:  Un companie din Polonia a conceput o maşină electrică pentru safari

Marele premiu: o mașină

„Campania pentru licență ia viteză -> CÂȘTIGĂ UN SUZUKI SWIFT! PASUL 2 al campaniei, câinilor!TOMBOLĂ DDB PENTRU MECIUL CU VIITORUL!

Vor fi acordate 48 de premii, după cum urmează:
– 12 măști DDB
– 12 eșarfe “În viața asta mai avem ceva de făcut”
– 12 tricouri branduite cu DDB
– 12 hanorace DDB

Aceste premii se vor acorda în urma unei trageri la sorți, indiferent de numărul biletelor vândute la închiderea evenimentului: sâmbătă, 27 februarie 2021, ora 12:00.

Și acum surpriza tombolei DDB. MARELE PREMIU – UN AUTOTURISM SUZUKI SWIFT în valoare de 11.400 de Euro. Acest premiu va fi acordat prin tragere la sorți, doar dacă se realizează SOLD OUT! Istoria recentă ne spune însă că acesta nu este decât un detaliu, avem deja 3 pe Arena Națională și 5 în Ștefan cel Mare!” anunță suporterii dinamoviști pe pagina www.facebook.com/PeluzaCatalinHildan.

Jucătorul preferat îți aduce mașina acasă

„SURPRIZA! Premiul cel mare va fi înmânat câștigătorului de către jucătorul său preferat de la Dinamo. Spui cine vrei să îți aducă autoturismul acasă și în ziua respectivă îți poate bate la ușă PAUL ANTON.

IMPORTANT! La tombolă participă toate biletele cumpărate pentru meciul cu Viitorul, inclusiv cele achiziționate deja. Tragerile la sorți pentru toate premiile puse în joc, inclusiv pentru SUZUKI SWIF, vor fi efectuate de către partenerii noștri de la BILETE.RO

V-am spus că vom încerca să ne ușurăm cât mai mult misiunea, așa că prin PASUL 2 am făcut-o să fie și fun. Pe lângă sentimentul datoriei împlinite ca suporter, atunci când punem umărul la salvarea lui Dinamo, posibilitatea de a câștiga ceva nu poate fi decât bine-venită. Am zis de a câștiga “ceva”, nu un premiu, nici măcar “premiul cel mare”.

Asta pentru că știm, câine. PREMIUL SUPREM PENTRU TINE E SALVAREA LUI DINAMO! Biletele sunt aici: https://www.bilete.ro/fc-dinamo-fc-viitorul/ BAFTĂ TUTUROR! ÎMPREUNĂ VOM SALVA DINAMO!” se încheie comunicatul peluzei roș-albe.

Citeste si:  Cinci sfaturi să folosești eficient o mașină de tocat carne

Sursa: ProSport

 8 total views