Totul despre banii UE: Conferința ”Fonduri Europene

Pentru ce sunt acordate fondurile de coeziune? Care sunt vulnerabilitățile și oportunitățile inerente accesării și implementării fondurilor europene? Cum poate fi crescută eficiența acestor fonduri?

Acestea sunt doar câteva din întrebările la care puteți afla răspuns pe 25 februarie în cadrul conferinței „Fonduri Europene – Vunerabilități și Oportunități” care va fi transmisă și on-line.

Citeste si:  Emilian Popovici: Tulpina SARS-CoV-2 descoperită în Marea Britanie ar putea deveni dominantă în România în 3 săptămâni

Printre invitații prezenți la eveniment se vor afla Marius Vasiliu, secretar de Stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, Aida Liha Matejicek, șef de unitate (România), DG REGIO, Bogdan Rogin, expert pe fonduri Europene, Valeria Tudora, consultant, achiziții publice, Eugenia Marin, fost Judecător la Înalta Curte de Casație și Justiție, Claudiu Constantin Dumitrescu, procuror şef serviciu al Secţiei a II a din DNA Serviciul de combatere a infracţiunilor de corupţie împotriva intereselor financiare ale UE.

Citeste si:  Mai multe state europene introduc noi restricții ca urmare a creșterii numărului de infectări cu SARS-CoV-2

Conferința este parte a proiectului Cohesion Policy Closer to Citizens, co-finanțat de Comisia Europeană prin DG REGIO, un proiect Freedom House România în parteneriat cu PressHub, G4 Media, Ziarul de Iași, Viața Liberă și Atlaszo Erdely.

Evenimentul este de tip hibrid – va avea loc la Pullman Bucharest World Trade Center pe data de 𝟐𝟓 𝐅𝐞𝐛𝐫𝐮𝐚𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟏 și va fi transmis în direct pe site ul www.presshub.ro și pe paginile de Facebook ale partenerilor.

Citeste si:  Zeci de răniţi în urma protestelor anti-lockdown. Manifestanţii au atacat cu cockteil-uri Molotov, poliţia a ripostat cu gloanţe de cauciuc VIDEO


Sursa: G4Media

 10 total views