7 ianuarie 6:38 PM

Abonare la google news

Tottenham i-a amendat pe Sergio Reguilon, Erik Lamela și Giovani Lo Celso pentru că au încălcat regulile anti-COVID!

Erik Lamela, Sergio Reguilon și Giovani Lo Celso de la Tottenham au încălcat regulile de Nivel 4, alături de Manuel Lanzini de la West Ham, după ce au petrecut împreună de Crăciun, iar Spurs a ales să îi amendeze pe cei 3 fotbaliști ai săi.

Clubul nu va lua, însă, măsura suspendării pentru niciunul dintre ei, chiar dacă managerul Jose Mourinho și-a exprimat dezamăgirea față de comportamentul iresponsabil al elevilor săi.

Lamela, Reguilon și Lo Celso de la Tottenham au fost pedepsiți de club pentru că nu au respectat regulile anti-COVID

Cei trei fotbaliști ai lui Spurs, Erik Lamela, Sergio Reguillon și Giovani Lo Celso au serbat Crăciunul alături de familiile lor și de jucătorul lui West Ham, Manuel Lanzini, și au încălcat astfel regulile stricte anti-COVID care sunt valabile pentru zona Londrei.Managerul lui Tottenham, Jose Mourinho, a declarat că este total dezamăgit de comportamentul celor 3 jucători ai săi.

Tottenham a ales să-i amendeze pe cei 3 petrecăreți pentru încălcarea regulilor de lockdown în ziua de Crăciun. Potrivit celor de la The Athletic, șefii londonezi le-au reamintit fotbaliștilor de responsabilitățile pe care le au, dar nu au luat decizia de a-i suspenda pe niciunul dintre ei.

Cum și-au pus cenușă în cap vinovații: „Îmi este rușine pentru că am dezamăgit unele persoane”

Cei 3 jucători implicați în acest incident au răspuns prin postarea unor mesaje pe conturile lor oficiale de pe rețelele sociale.

Lamela a scris pe Twitter: „Vreau să îmi cer scuze pentru o decizie pe care am luat-o de Crăciun și pe care o regret sincer. Înțeleg pe deplin gravitatea acțiunilor mele și impactul pe care îl pot avea asupra altora. Îmi este rușine pentru că am dezamăgit unele persoane”.

Lo Celso a răspuns criticilor venite din partea fanilor prin postarea următorului mesaj: „Vreau să îmi cer scuze tuturor. Înțeleg sacrificiile mari pe care oamenii le fac pentru a se pune pe ei și pe cei dragi în siguranță și frustrarea pe care ați exprimat-o la adresa mea este complet justificată”.

Lanzini a scris și el pe contul lui de Twitter: „Vreau să îmi cer scuze pentru o mare greșeală pe care am făcut-o de Crăciun și îmi asum întreaga responsabilitate pentru acțiunile mele”.

Sursa: Prosport