miercuri 24 noiembrie 11:24 PM

Abonare la google news

Torje, certat de un fost atacant al lui Dinamo București. „Atâta timp cât matematica nu te condamnă la o posibilă retrogradare, ai obligația de a lupta”


Dinamo a ajuns la 13 meciuri fără victorie în Liga I. Bucureștenii au pierdut la Voluntari, scor 2-1, după ce au condus cu 1-0. Gabriel Torje a fost resemnat după o nouă înfrângere a grupării alb-roșii, în urma declarațiilor făcute la finalul celor 90 de minute.


„Psihic, suntem sub nivelul mării”

El a ținut să sublinieze că jucătorii nu o duc foarte bine din punct de vedere mental. Dinamo a pierdut puncte din nou, după ce a condus, asemeni meciurilor cu UTA sau Rapid București.

Dacă vine acum un psiholog la echipă, înnebunește. El știe despre viață, nu știu cât ar putea să ne ajute. Pentru că, dacă vine unul care n-a jucat niciodată fotbal, e greu să știe cum se simte un jucător care pierde mai multe meciuri la rând” a spus acesta după partidă.

El a vorbit și despre un posibil blocaj prin care trece echipa.

Ei ne-au egalat după o greșeală individuală a noastră, care ne-a distrus. E clar că avem un blocaj. La 1-1, ne era teamă să nu luăm al doilea gol, pentru că știam că nu putem reveni. Ne era teamă că dacă vor marca, vom cădea” a completat căpitanul echipei.

Torje, certat de Răducioiu

Florin Răducioiu, fost atacant al echipei în perioada 1986-1990, l-a „urechiat” pe Gabriel Torje în urma declarațiilor date după ultima înfrângere.

Declarația îmi dă de înțeles că nu mai e nicio șansă, că nu mai sunt soluții, că echipa din punct de vedere psihologic e prăbușită. Nu e așa. Cât timp matematica nu te condamnă la o posibilă retrogradare, ai obligația tu, împreună cu echipa ta, de a lupta, de a da tot pe teren pentru a reuși să câștige cu orice preț meciurile.

Nu e o problemă că se pierd meciurile, dar ele trebuie pierdute cu onoare. Evident că nu doresc, dar dacă pierd, vreau să dau totul pe teren, ceea ce la Dinamo nu se întâmplă.

Nu e vorba aici că nu îi mai salvează niciun psiholog. Mai aveți atâtea meciuri, încercați să vă regrupați, să regăsiți spiritul de echipă pe care sunt convins că îl puteți avea” a declarat Florin Răducioiu.

Dinamo ocupă doar locul 15 în campionat. Pentru aceștia urmează meciul de pe teren propriu, în compania celor de la FC U Craiova, locul 14.

Echipa din „Ștefan cel Mare” are una dintre cele mai slabe apărări din Europa de Est. Doar FC Florești (Republica Moldova) și NH Hrvatski (Croația) au defensive mai slabe decât bucureștenii. Media de goluri primite pe meci pentru Dinamo este de 2,38.

Playsport.ro