Abonare la google news

Toni Petrea știe de ce FCSB n-a putut să o bată pe Clinceni: „Asta a pus presiune în plus!” De ce l-a schimbat pe Andrei Vlad

FCSB n-a reușit să câștige împotriva celor de la Clinceni (2-2), iar Toni Petrea crede că eșecul suferit de CFR Cluj cu Sepsi (0-1) a adus o presiune destul de mare pe umerii jucătorilor.

Tehnicianul regretă că FCSB n-a putut să marcheze din ocaziile mari pe care le-a avut în ultimele minute și spune că jucătorii au avut trac, după ce Sepsi a dat lovitura și a învins în Gruia, prin golul lui Safranko.

Duelul dintre FCSB și Clinceni a fost Live Video Online pe prosport.ro.

„Suntem tot acolo, e un punct câștigat. Să vedem ce putem scoate din următoarele meciuri ca să ne menținem în cursa pentru titlu. Poate că și rezultatul CFR-ului a pus presiune în plus, i-am simțit emoționați. Am primit două goluri foarte ușor, ne-am pierdut din luciditate și încredere. Am intrat bine în repriza a doua, am egalat și am avut ocazii foarte clare pe final. Acum, eu voi încerca să le ridic moralul jucătorilor, trebuie să fim pregătiți pentru meciurile care urmează”, a spus Toni Petrea, care a avut cuvinte de laudă și pentru Răzvan Oaidă. Mijlocașul a jucat 75 de minute duminică, în barajul dintre Afumați și FCSB 2 (0-1), iar luni seara a bifat alte 45 de minute, fiind introdus la pauză, în locul lui Vînă.

Tehnicianul roș-albaștrilor a încercat să explice și de ce n-a mai apărat Andrei Vlad în repriza secundă, după ce ProSport a scris că schimbarea a fost decisă de Gigi Becali.

„Andrei Vlad a acuzat probleme medicale încă de la începutul meciului și am decis la pauză să-l schimb. Nu cred că e ceva foarte grav, e ceva de moment”, a fost răspunsul lui Petrea.

Citeste articolul pe ProSport