Abonare la google news

Toni Petrea s-a conformat înainte de CSA Steaua – FCSB 2: „Am împărțit lotul în două”. Ce spune despre meciul cu UTA Arad | VIDEO

Toni Petrea (46 de ani), antrenorul lui FCSB, a prefațat meciul cu UTA Arad și a vorbit și despre partida din Liga 3, dintre CSA Steaua și satelitul clubului lui Gigi Becali.

Meciul dintre UTA Arad și FCSB se va disputa sâmbătă, 13 martie, de la ora 20:00, pe Stadionul „Francisc von Neuman” din Arad, în cadrul etapei cu numărul 27 din Liga 1.

În aceeași zi, de la ora 15:00, în Ghencea, va avea loc confruntarea dintre CSA Steaua și FCSB 2, din cadrul etapei cu numărul 11 din Liga 3.

Toni Petrea, înainte de UTA Arad – FCSB

Toni Petrea este precaut înaintea întâlnirii cu trupa lui Laszlo Balint și le-a transmis jucătorilor să rămână cu picioarele pe pământ.

Citeste si:  Rareș Bogdan, atac la Orban: „I s-a umflat capul. Și-a închipuit că e câinele, lupul alfa, omul fără de care România nu merge înainte”

„E o deplasare lungă, la Arad. Întâlnim o echipă bună, cu o dublă motivație. În primul rând, pentru că e destul de aproape de accederea în play-off și în al doilea rând e echipa care a câștigat doar un singur meci pe teren propriu și cred că motivația și ambiția lor vor fi foarte mari.

În ceea ce ne privește, mergem acolo încrezători, dornici să ne păstrăm prima poziție, să câștigăm și să mai adunăm trei puncte în clasament.

(n.r. Veți menaja jucători în perspectiva meciului cu CFR Cluj din etapa viitoare?) Nu, ne interesează să câștigăm următorul meci. Căutăm să aliniem cel mai bun 11 posibil și tot ceea ce contează e meciul și punctele pe care trebuie să le câștigăm”, a spus Toni Petrea, la conferința de presă.

Citeste si:  Secretul Deei Maxer s-a aflat. Cum a slăbit 7 cm în talie, chiar înainte de Sărbători

Toni Petrea a rămas fără o parte dintre jucători, trimiși la echipa a doua pentru CSA Steaua – FCSB 2

Gigi Becali a declarat în nenumărate rânduri că vrea să o împiedice pe CSA Steaua în drumul către promovarea în Liga 2, motiv pentru care a trimis mai mulți jucători de la prima echipă, la satelitul antrenat de către Bogdan Argeș Vintilă.

Citeste si:  Serghei Mizil, apariție șocantă înainte de o emisiune TV. Toți l-au văzut așa

„Noi avem o listă cu jucători care pot participa și la jocurile echipei a doua, din Liga 3, și am considerat că pentru acest meci să împărțim oarecum lotul în două. Dar, repet, pentru noi este foarte important meciul de la Arad și vrem să îl câștigăm. Nu știm ce ne așteaptă acolo, nu a nins, dar din informațiile pe care le am va ploua la ora jocului. Nu contează condițiile meteo, contează ca noi să facem tot ce depinde de noi pentru a câștiga acest joc”, a mai spus Toni Petrea.

Citeste articolul pe ProSport

 49 total views