sâmbătă 20 noiembrie 7:04 PM

Abonare la google news

Toni Petrea le răspunde suporterilor care vor să protesteze după revenirea sa la FCSB: „Jucătorii au nevoie de susținere”

Toni Petrea a avut un mesaj pentru suporteri, după revenirea sa pe banca celor de la FCSB. După înlăturarea lui Edi Iordănescu de la echipă, fanii din Peluza Nord au anunțat că nu vor fi de acord cu reinstalarea lui Petrea, motiv pentru care vor protesta de fiecare dată când vor avea ocazia.


În prima conferință de presă din noua aventură de la FCSB, tehnicianul a dorit să le amintească tuturor susținătorilor că îi respectă și le-a transmis că îi așteaptă alături de FCSB, întrucât jucătorii au mare nevoie de suportul lor pentru a se apropia de CFR Cluj, liderul la zi din Liga 1.

Toni Petrea, răspuns pentru suporterii de la FCSB, după revenirea sa pe bancă

Petrea (46 de ani) spune că își va concentra munca pe grupul de jucători pentru a readuce spiritul de luptă în vestiar. Antrenorul a dezvăluit că jucătorii i-au fost aproape după momentul în care patronul Gigi Becali a anunțat public cine va antrena FCSB după despărțirea de Edi Iordănescu.


„A fost emoționantă revederea cu jucătorii, plăcută, chiar am primit câteva semnale de la ei în această perioadă și mă bucur încă o dată că am revenit alături de ei.

Port un respect deosebit suporterilor, am purtat și o să port tot timpul, nu vreau să comentez nimic față de aceste lucruri, îmi doresc să susțină echipa, jucătorii, pentru că ei au nevoie de susținere.

Am avut o discuție cu patronul înainte de a semna noul contract, am avut niște discuții private și, cu tot respectul pentru dumneavoastră, nu vi le pot face publice, însă am convingerea că lucrurile vor decurge așa cum trebuie și echipa să nu aibă de suferit, asta e cel mai important și la asta trebuie să ne gândim”, a declarat Toni Petrea în conferința de presă de dinaintea meciului cu FC Botoșani, programat duminică la orele 20:30 pe Arena Națională din București.

Prosport.ro


Stirile.eu