Abonare la google news

Toni Petrea, impresionat de Universitatea Craiova: „Va avea un cuvânt greu de spus în continuare!”

Toni Petrea, antrenorul FCSB-ului, a prefațat confruntarea cu Universitatea Craiova, despre care spune că va fi un meci greu, contra unei echipei agresive.

Partida Universitatea Craiova – FCSB se va juca joi, de la ora 19:45. Meciul va putea fi urmărit, în format live text, pe www.prosport.ro.

FCSB se află pe primul loc din Liga 1, cu 39 de puncte.

Toni Petrea, impresionat de Universitatea Craiova

Tehnicianul bucureștenilor susține că Universitatea Craiova este o echipă bună, cu un moral pozitiv după victoria în fața CFR-ului, din etapa trecută. Deși se anunță un meci greu, Toni Petrea este încrezător că echipa sa se va impune.

„Este foarte important acest joc, cu o echipă pe val, o echipă în formă. Cu un moral foarte după victoria obținută, în deplasare, la Cluj. Va fi un meci disputat cu o echipă agresivă, combinativă, care joacă fotbal. Noi mergem încrezători la Craiova pentru un joc bun și un rezultat favorabil pentru noi. Eu am spus de la începutul play-off-ului că trebuie să ținem cont de Craiova, pentru că sunt o echipă foarte bună, care poate pune probleme. Consider că va avea un cuvânt greu de spus în continuare.

Sunt probleme la toate echipele, din punct de vedere al efectivului de jucători. Contează, mai ales la noi. Au mai apărut și alte probleme față de cele mai vechi, aici mă refer la Panțîru care a suferit o accidentare destul de urâtă și va absenta destul de mult de pe gazon, sezonul ăsta clar este încheiat pentru el. Plus suspendarea lui Crețu după jocul de acasă. Orice jucător este important în econimia acestui final de play-off”, a declarat Toni Petrea, în cadrul conferinței de presă premergătoare partidei cu Universitatea Craiova.

Citeste articolul pe ProSport