Abonare la google news

Toni Petrea a explicat de ce FCSB nu mai înscrie foarte mult. „În prima parte am surprins adversarii!” Mesaj pentru selecționerul Mirel Rădoi

Toni Petrea, antrenorul principal de la FCSB, a explicat de ce gruparea roș-albastră nu mai marchează foarte mult după plecarea lui Dennis Man.

FCSB a învins-o pe Gaz Metan Mediaș cu scorul de 1-0, după un gol înscris de Florin Tănase în minutul 90+1, iar Toni Petrea a explicat de ce echipa sa nu mai reușește să înscrie la fel de mult ca în prima parte a sezonului regulat.

Acesta susține că echipele au învățat să se închidă mai bine, iar FCSB nu mai reușește să surprindă ca în prima parte a sezonului. Mai mult, Toni Petrea recunoaște că Florin Tănase este cel care duce tot greu la gruparea roș-albastră.

Toni Petrea a explicat de ce FCSB nu mai înscrie foarte mult

„Mai sunt patru meciuri până la play-off, noi ne gândim la meciul cu UTA. În prima parte a sezonului am surprins adversarii, în perioada de după pregătirea de iarnă și echipele s-au închis mai bine, iar noi n-am reușit să ducem mingea de multe ori în poartă. Da, Tănase duce greul, el marchează”, a spus Toni Petrea la finalul meciului FCSB – Gaz Metan, scor 1-0.

Toni Petrea, mesaj pentru Mirel Rădoi

Toni Petrea a avut și un mesaj pentru selecționerul Mirel Rădoi după victoria cu Gaz Metan. După ce a explicat de ce Valentin Crețu nu mai primește la fel de multe șanse ca la începutul sezonului 2020 – 2021, antrenorul principal al FCSB-ului a comentat și în legătură cu jucătorii care ar putea merge la echpa națională a României.

„Crețu se antrenează, e cu noi, așa am considerat în ultima perioadă, să folosim Ovidiu Popescu sau Haruț pe partea dreapta. La națională trimitem pe cine cheamă selecționerul”, a mai spus Toni Petrea.

Citeste articolul pe ProSport