Abonare la google news

Toni Grecu, momente cumplite din cauza covid. Ce probleme întâmpină și acum

Toni Grecu vine cu noi mărturii despre momentele cumplite în care s-a aflat după infectarea cu COVID-19. Acesta mărturisește că a fost o experiență grea și că i-a fost teamă de moarte. Cum se simte acum și ce probleme întâmpină încă?

Toni Grecu, detalii despre starea sa de sănătate

Celebrul Toni Grecu le-a mulțumit încă o dată doctorilor care erau epuizați și stresați și care se pregătesc pentru un nou val. Acesta a mărturisit că are un respect maxim pentru specialiști.

„Nu ne rămâne decât speranța ca n vara asta, cu tot cu vaccinare, să se rezolve totul. Oamenilor, nu stați acasă ca să evaluați starea de sănătate! Mergeți la doctor!”, a declarat actorul. Acum se îngrijește atent de sănătatea sa și face sport pentru a-și reveni.

Citeste si:  Ce probleme a avut Nicu Paleru. Nimeni nu știa prin ce trece

„Dacă ziua anterioară am mers pe loc un minut, ziua următoare voi fi un minut jumătate. Trebuie să recuperez câte un mililitru în plus la capacitatea pulmonară. Am avut o stare proastă, stare de apatie, febră, frisoane, apoi m-am dus la spital. Aveam plămânul afectat cam 50%. Totul s-a întâmplat în trei zile. Am stat trei săptămâni la spital, întins la pat, fără să fac deloc efort. Luam 8-10 litri de oxigen pe zi, după care am scăzut până la zero, când am ajuns acasă. Am intrat cu analizele bune în boală, dar la internare toate funcțiile mele au fost praf. Povestea asta s-a produs foarte repede în interiorul meu, în câteva zile. Toată familia mea a fost infectată, iar fiecare a fost bolnav în felul lui”
Toni Grecu (Sursa: Vorbește Lumea)

„Sistemul sanitar din România ardea”

Din păcate, cumpăna nu a părăsit viața fondatorului trupei „Divertis”, pentru că soarta l-a încercat încă o dată. Actorul se afla internat la Institutul „Matei Balș” din București în momentul în care a izbucnit incendiul.

Citeste si:  Când începe vaccinarea populației, în România. Tot ce trebuie să știi despre fazele de vaccinare anti-COVID

Vedeta a mărturisit de nenumărate ori că s-a simțit neputincioasă în fața situație, iar că în momentul în care a depășit fumul gros de la etajul de mai jos și a ajuns la ambulanță a rămas inconștientă preț de câteva secunde bune.

„Povestea de azi pentru mine a fost de fapt o cursă sufocantă, extenuantă, fără aer, de 150 de metri, prin faţa unui spital arzând, cursă terminată la uşa salvării în faţa căreia m-am prăbuşit inconştient, dar fericit.

În urma salvării… sistemul sanitar din România ardea. Participasem la cel mai mic şi mai extenuant maraton din lume. Şi am alergat şi singur. În urma salvării, spitalul ardea. Sistemul sanitar din România ardea”, a mai detaliat Toni Grecu.

Citeste si:  Vaccinul anti-COVID dezvoltat de compania chineză Sinopharm are o eficienţă de 86%

Citeste articolul pe PlayTech

 51 total views