18 mai 1:54 AM

Abonare la google news

Tom şi Jerry iau cu asalt Chicago

În încercarea de a rezolva problema cu care oraşul de confruntă de foarte mult timp, adăpostul Tree House Humane Society a lansat un program de eliberare a felinelor în zonele cu probleme. Şase ani la rând, Chicago a fost numit oraşul american cu cei mai mulţi şobolani, potrivit The Hill. 

 

Programul „Pisici la muncă”, un real succes 

 Din programul numit „Pisici la muncă” fac parte pisicile salvate de pe străzi, care nu pot fi nici adoptate, nici reintegrate în fostele lor colonii. Ele nu sunt eliberate la întâmplare, iar cei care locuiesc în zonele vizate dar şi firmele care au sedii acolo trebuie să le asigure pisicilor hrană, apă şi adăpost.

 

Mulţi clienţi au spus că, înainte de a avea pisici, şobolanii le treceau pe la picioare imediat cum păşeau afară, a declarat Sarah Liss de la Tree House Humane Society pentru WGN 9.

 

De cealaltă parte, pisicile sunt mult mai fericite libere pe stradă decât într-un adăpost, unde de cele mai multe ori aşteaptă fără succes un stăpân pentru a le adopta.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul