marți 19 octombrie 3:18 PM

Abonare la google news

Țiriac finanțează viața de lux pe care Ioana o duce la Miami. Cum își petrece zilele tânăra de 24 de ani. Galerie foto

Ioana este unica fată a lui Ion Țiriac, iar miliardarul o răsfață tot timpul. Se pare că Țiriac finanțează viața de lux pe care Ioana o duce în Miami.


Țiriac finanțează viața de lux a fiicei sale Ioana

Cu o carieră sportivă de excepție, cu afaceri de milioane de euro, Ion Țiriac se poate considera un om împlinit. Dar cea mai mare satisfacție a fostului sportiv sunt copiii săi. Fiica sa Ioana locuiește în Miami, unde studiază Jurnalismul și Economia la Universitatea Miami. În trecut Ioana a locuit la Monaco alături de mamam ei. A absolvit Liceul American din București, după care a plecat în Statele Unite ale Americii.

Ioana este fiica lui Ion Țiriac și a jurnalistei egiptene Sophia Ayad. De la mama ei, tânăra a moștenit cele mai frumoase trăsături. Moștenitoarea lui Țiriac este interesată de modă și de felul în care se prezintă în lume. Ioana este foarte atentă la felul în care arată, indiferent că este vorba despre vacanțe de lux sau de o simplă ieșire cu prietenele. Tânăra este foarte activă pe rețelele sociale unde postează mereu poze prin care își uimește urmăritorii. Ioana a postat de curând pe pagina sa de Instagram o fotografie din balconul apartamentului său cu vedere spectaculoasă spre ocean. Fotografia a atras aprecierile tuturor, chiar și a Simonei Halep.


Cu ocazia implinirii a 24 de ani, Ioana a dorit să împărtășească evenimentul cu urmăritorii ei de pe Instagram. Tânăra a postat mai multe poze, iar într-una apare înconjurată de buchete imense de trandafiri roșii. Supriza cea mare i-a facut-o chiar legendara gimnastă Nadia Comăneci care i-a scris ”La mulți ani” la una dintre poze.

Moștenitoarea lui Țiriac este implicată și în diverse activități. În trecut, Ioana a organizat un eveniment caritabil pe care l-a îmbinat cu o prezentare de modă. În cadrul evenimentului a reușit să strângă bani pentru o fundație.

Ion Țiriac, campion înainte de a fi miliardar

Ion Țiriac este cunoscut de toată lumea ca un mare om de afaceri. Țiriac a fost înainte de toate un mare sportiv dar și un fantastic antrenor și manager al multor nume grele din tenisul mondial. Pe lângă partenerul său de dublu și prietenul Ilie Năstase, Ion Țiriac a antrenat și manageriat sportivi precum Guillermo Vilas, Mary Joe Fernandez, Goran Ivanisevic, Marat Safin, Boris Becker. Pentru mulți dintre ei Țiriac a fost mai mult decât un simplu antrenor și manager.

Ion Țiriac a cunoscut gloria în tenisul mondial mai ales în proba de dublu. Alături de bunul său prieten Ilie Năstase, au format o echipă fantastică. Celebrul duo a câștigat turneul de la Roland Garros în 1970 și a mai bifat trei finale de Cupa Davis toate pierdute în fața echipei SUA.

Ion Țiriac a rămas în memoria iubitorilor de tenis drept un excelent jucător de dublu. Dar și performanțele sale la simplu nu sunt de uitat. El a ajuns în top 10 mondial și a fost foarte aproape să-l învingă la Roland Garros pe marele Rod Laver. În cariera sa prodigioasă Ion Țiriac a câștigat 22 de turnee la dublu dar și 5 titluri la simplu.

Playsport.ro


Stirile.eu