luni 17 ianuarie 1:05 AM

Abonare la google news

Ținuta Andreei Bănică la un eveniment monden “sare” de 12.000 de euro!


Andreea Bănică este recunoscută pentru aparițiile sale, dar și pentru pasiunea sa în ceea ce privește hainele. O „devoratoare” a pieselor scumpe, cântăreața face tot posibilul să arate impecabil când dă ochii cu presa și fanii. Prezentă la un eveniment monden, a reușit să mixeze piesele basic, accesibile publicului larg, cu “item-uri” scumpe, ale caselor de modă celebre. CANCAN.RO a alcătuit prețul total pe care l-a plătit ex-componentă „Blondy” pentru outfit-ul său!


Andreea Bănică a mizat pe culori temperate, în partea de sus purtând o compoziție “all black”constituită din fustă scurtă, neagră, cu o maletă de aceeași culoare. Pe deasupra a purtat un sacou supradimensionat alb, iar piesele de rezistență au fost clutch-ul și cizmele din paiete, argintii. Cel mai scump articol a fost, însă, o brățară “Cartier”, pe care cântăreața spune că a primit-o cadou de la soțul ei.

(CITEȘTE ȘI: ANDREEA BĂNICĂ SUFERĂ ȘI ACUM CĂ A RĂMAS FĂRĂ BONA FILIPINEZĂ )

Cât a costat ținuta Andreei Bănică?

Ținuta pe care a purtat-o Andreea Bănică/ Sursă foto: Instagram.com

În pofida pandemiei, cântăreața pare să nu ducă lipsă de resurse financiare, chiar dacă nu sunt concerte. Artista și-a comandat zilele trecute aceeași pereche de cizme“Casadei” pe două nuanțe diferite, achiziția totalizând aproximativ 3.000 de euro. Cu perechea argintie a fost încălțată și la evenimentul “cu ștaif” la care a participat, crescând considerabil prețul ținutei.

Astfel, outfit-ul, care a costat cât o mașină, a fost compus din: fustă „Zara” (85 de lei), maletă (150 de lei), sacou „H&M” (200 de lei), cizme „Casadei” (1.500 de euro), poșetă (500 de euro), brățară „Cartier” (10.000 de euro).

Total: 12.080 de euro

(VEZI ȘI: NU E O GLUMĂ! SUMA COLOSALĂ PE CARE A PRIMIT-O ANDREEA BĂNICĂ PENTRU A CÂNTA 45 DE MINUTE LA UN BOTEZ ÎN RĂDĂUȚI )

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Cancan.ro