„Tinerețe fără bătrânețe”. Omul care va trăi 1.000 de ani nu e glumă și nici măcar cod pentru opera SF

  • Bio-hacking-ul este tehnica prin care cercetătorii upgradează trupul omenesc.
  • La Ana Aslan s-au tratat Yasser Arafat, Indira Gandhi și Marlene Dietrich.
  • Turritopsis dohrnii este meduza nemuritoare: celulele ei întineresc.

Omul de 1.000 de ani trăiește printre noi. E declarația savanților care ne dă speranțe tuturor.

„Tinerețe fără bătrânețe” nu mai e doar o poveste. Savanții lucrează la apariția unei noi rase umane prin bio-tehnologie. Bio-hackerii experimentează pe propriile lor trupuri – combină meditația cu postul intermitent. Injectarea de celule stem, suplimentele si expunerea la lumina rosie sunt alte metode. De experimentele din Silicon Valley care pot aduce la organismul uman nemuritor sunt interesati milionarii lumii.

Citeste si:  Arjen Robben a primit un card ca „în tinerețe” în FIFA 21. Ce atribute de top are mijlocașul în Ultimate Team

Îm România, întinerire se face la Institutul Ana Aslan. Yasser Arafat, Marlene Dietrich, Indira Gandhi sau Suharto fostul dictator al Indoneziei au fost printre personalitățile care au căutat nemurirea la noi.

Anca Ștefan, manager Institutul „Ana Aslan”: „Știinţa evoluează, studiile evaluează, cercetarea evoluează. Sunt celule în organismul uman care odată cu procesul de îmbătrânire, îşi păstrează şi forma şi funcţiile. Îmbătrânirea este un proces fiziologic, se întâmplă de la sine. Mă interesează să am pacient sănătos până in ultimele clipe ale vieţii. Da, durata de viaţă creşte de la un an la altul, speranţa de viaţă la naştere creşte. Şi în românia, în UE şi la nivel mondial.”

Sperantele oamenilor vin si de la asa numita „meduza nemuritoare” – o specie de meduze care nu sunt afectate de timp. Ele își transformă celulele bătrâne în celule tinere.

Citeste si:  George Simion, liderul partidului AUR, reacție după declarațiile lui Gigi Becali: „Dacă vrea să facă asta, discutăm!”

Valeria Abaza – director general Institutul Național de Cercetare „Dezvoltare Marină Grigore Antipa”: „Pentru celenterate, cum sunt meduzele, este ușor să revină de la stadiul de meduză la stadiul de polip atunci când eu știu, are condiții nefavorabile de mediu, pentru om este imposibil. Omul a încercat din cele mai vechi timpuri să preia din natură, de la organismele pe care le-a observat diverse tehnici, tehnici de supraviețuire , tehnici poate și de întinerire.”

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Sursa: AlephNews

 9 total views