Tigrul care ‘cântă’ face senzație la zoo. Ce se aude când deschide gura, de fapt VIDEO

Un pui de tigru care parcă vrea să cânte face senzație la o grădină zoologică din Rusia.

Un tigru care cântă, senzația de la Zoo

Un tigru „cântător” remarcabil, care scoate sunete ce seamană mai mult cu ale unei păsări, face senzație la o grădină zoologică din Rusia.

Tigrișorul în vârstă de opt luni se numește Vitas si face parte dintr-una dintre cele mai fioroase specii de feline din lume. Însă, cântatul său înduioșează pe oricine și atrage totodată numeroși vizitatori la grădina zoologică unde se află animalul.

Citeste si:  Alexandru Rafila: ”Trebuie să ajungem la 70 - 80.000 de doze de vaccin anti-COVID-19 administrate zilnic”

Puiul de tigru care cântă solo și face senzație locuiește la Grădina Zoologică Barnaul din Siberia. „Talentul” său de cântător și l-a descoperit, se pare, din dorința de a atrage atenția mamei sale care le acorda atenție și celorlați pui ai ei.

Reprezentanții parcului zoologic au spus că acest pui, încă de la naștere scotea astfel de sunete pentru a atrage atenția țigroacei mamă, care se pare că-și ințelege puiul și căruiă îi acordă atenție atunci când acesta o cere prin sunetele scoase.

Citeste si:  Şeful OMS acuză unele ţări bogate, fără a le numi, că subminează sistemul COVAX de distribuţie echitabilă a vaccinurilor anti-COVID19, abordând direct companiile producătoare

Numele puiului ar fi fost dat pornind de la numele unui cântăreț rus, Vitaly Grachev.

Speciile de tigri din rasa Amur sunt cele mai mari feline din lume, dar în sălbăticie animalele sunt extrem de amenințătoare. Doar aproximativ 600 de exemplare mai trăiesc în habitatul lor natural în estul Rusiei, aproape de granița cu China. După prăbușirea URSS specia aproape a dispărut din cauza braconajului, scrie dailymail.co.uk.

Citeste si:  Soluția găsită de autorități pentru a încheia disputa finanțării centrelor de vaccinare: Guvernul va deschide o linie de creditare pentru primării

Sursa: PlayTech

 20 total views