Abonare la google news

Tiger Woods a declarat poliției după accident că nu-și amintește să fi condus

Când Tiger Woods și-a prăbușit mașina în sudul Californiei săptămâna trecută , el le-a spus poliţiştilor că nu-și amintește de conducerea vehiculului său de modul în care s-a întâmplat accidentul, conform declarației publicate de cnn.com

Woods conducea pe 23 februarie în Rancho Paloş Verdeş, în apropiere de Los Angeles, la puțin timp după ora 7 dimineața, când SUV-ul său Genesis a lovit un semn „Welcome to Rolling Hills Estates”, a traversat un separator central și a parcurs peste 150 de metri.

Woods a suferit leziuni și tăieturi la față și multiple fracturi și fracturi compuse la piciorul drept, se spune în declarația pe propunere.

Tiger Woods ar fi fost conştient în momentul în care oamenii legii au ajuns la fața locului

Citeste si:  Accident în Suceava, după ce un microbuz s-a răsturnat pe calea ferată. În ce stare se află cele două persoane din vehicul / GALERIE FOTO

Documentele, obținute de CNN, spuneau că Woods și-a recăpătat cunoștința înainte ca poliţiştii să ajungă la locul accidentului. În timp ce rămânea așezat pe scaunul șoferului vehiculului, cu sânge pe față și bărbie, Woods le-a spus deputaților că nu-și amintește de conducere sau de modul în care s-a produs coliziunea. Totuși, la scurt timp după declarații acesta a fost operat de urgență

„Deputații l-au întrebat cum s-a produs coliziunea. Șoferul a spus că nu știe și nici măcar nu-și amintește să fi condus”, se declara în declarația pe care o declară. „Șoferul a fost tratat pentru rănile sale la spital și a fost întrebat din nou cum a avut loc coliziunea. El a repetat că nu știe și nu-și amintește să fi condus”.
De asemenea, un martor s-a apropiat de vehicul după ce a auzit accidentul și a observat că Woods era „inconștient și nu răspundea la întrebările sale”, a scris în declarația pe declarație adjunctul Johann Schloegl, investigatorul coliziunilor rutiere din accident.

Citeste si:  Dragobete 2021. Ritual magic pentru atragerea sufletului-pereche

A consumat droguri sau alcool Tiger Woods?

Nu a existat nicio dovadă că Woods ar fi fost afectat de droguri sau alcool, potrivit interviurilor primului respondent citate de declarația pe propria răspundere.

SUV-ul a fost furnizat lui Woods de sponsorul turneului de golf pe care l-a găzduit în weekendul precedent. Biroul șerifului din județul LA a declarat pentru CNN într-o declarație la începutul acestei săptămâni că a executat un mandat de percheziție pentru cutia neagră din vehiculul de curtoazie.
Datele stocate în cutie, împreună cu „mai multe module de înregistrare a datelor” în vehicul, „pot furniza informații cu privire la utilizarea frânelor și a accelerației de către conducător”, precum și alți factori care ar putea determina cauza accidentului, a declarat declarația pe propria răspundere.

Citeste si:  Un fost USR-ist o desfiinţează pe Clotilde Armand, după ce a tăiat bugetul oamenilor vulnerabili din Sectorul 1: Le dă un șut oamenilor amărâți

„Dacă cineva este implicat într-o coliziune de trafic, trebuie să reconstituim coliziunea de trafic, dacă a existat o conducere imprudentă, dacă cineva se afla pe telefonul mobil sau ceva de genul acesta”, a spus Schloegl

„Determinăm dacă a existat o infracțiune. Dacă nu a existat nicio infracțiune, închidem cazul și a fost o coliziune regulată în trafic.”

Citeste articolul pe BZI