Abonare la google news

Terenul 2 de la Stadionul Arcul de Triumf arată ca după bombardament! Iar MTS organizează duminică Ziua Porților Deschise, adică al cincilea eveniment de inaugurare

Ministerul Tineretului şi Sportului a anunţat că inaugurează complexul sportiv Arcul de Triumf printr-un festival multi-sportiv deschis publicului larg. În condițiile în care zona adiacentă arenei arată jalnic.

De când stadionul e sub tutela MTS, conducătorii instituției se ocupă doar de inaugurări. Ziua Porților Deschise ar fi al cincilea eveniment de acest gen.

Pare extrem de ciudat ce se întâmplă, dar tot ce contează este imaginea ministrului Carol Novak, care i-a invitat pe fanii sportului său favoritm ciclismul, la curse în jurul stadionului.

Terenul 2 de la Stadionul Arcul de Triumf arată ca după bombardament! Iar MTS organizează duminică Ziua Porților Deschise, adică al cincilea eveniment de inaugurare 

Ce s-a întâmplat până acum?

4 decembrie 2020 – recepțíe stadion la care a fost prezent premierul Ludovic Orban
27 ianuarie 2021 – amânare eveniment de inaugurare
09 februarie 2021 – preluare stadion de MTS de la CNI
03 iulie 2021 – inaugurare stadion partidă România-Argentina (rugby)

Evenimentul de duminică, organizat de Ministerul Tineretului şi Sportului, în colaborare cu o serie de federaţii, cluburi sportive şi organizaţii de tineret, va avea loc între orele 11:00 şi 18:00, în incinta Stadionului Arcul de Triumf.

Terenurile adiacente arată ca după bombardament, semn că MTS este interesată numai de evenimente de PR, nu și de binele sportului românesc. Când aceste gazoane erau la rugby, gazoanele arătau foarte bine pentru că oficialii de la federația sportului cu balonul oval se implicau pentru binele rugby-ului juvenil.

Suplimentar, în intervalul 11:00-12:00, ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, invită copiii şi iubitorii sportului pe două roţi la un tur cu bicicletele în jurul arenei.

Comunicatul MTS vorbește despre „inaugurarea pentru publicul larg”

Circuitul se va desfăşura pe B-dul Mărăşti, Aleea Primo Nebiolo, Şoseaua Pavel D. Kiseleff (E60), Str. Alexandru Constantinescu, cu revenire în B-dul Mărăşti, cu restricţionarea temporară şi parţială a traficului rutier.

„Duminică, 25 iulie, începând cu ora 11:00, Ministerul Tineretului şi Sportului organizează Ziua Porţilor Deschise la Stadionul Arcul de Triumf, un eveniment dedicat copiilor, tinerilor, sportivilor şi iubitorilor de sport în aer liber.

Acesta va marca inaugurarea pentru publicul larg a Stadionului ‘Arcul de Triumf’ şi va fi organizat sub forma unui festival multi-sportiv.

În raport cu strategia Ministerului Tineretului şi Sportului de a face din acest obiectiv o casă a sportului, deschisă publicului larg, Ziua Porţilor Deschise are misiunea de a promova şi încuraja sportul de masă şi activităţile sportive recreative mai ales în rândul copiilor şi tinerilor”, se arată într-un comunicat de presă al MTS.

Ce spune Eduard Novak despre eveniment?

Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, a afirmat că îşi doreşte ca pe noul stadion să fie organizate tabere şi cantonamente ale celor mai populare sporturi.

„Ziua Porţilor Deschise la Stadionul Arcul de Triumf se poate numi şi triumful sportului. Mă bucur să ne aflăm în punctul în care Ministerul Tineretului şi Sportului inaugurează pentru public acest obiectiv atât de aşteptat. Deşi are o tradiţie de peste 100 de ani, ne aflăm acum în faţa unui centru sportiv de excelenţă, cu dotări la cele mai înalte standarde.

Acesta trebuie să fie deschis şi accesibil populaţiei, să fie o casă multifuncţională a sportului, unde să se organizeze şi evenimente sportive şi antrenamente, dar şi manifestări şi competiţii la care să participe oamenii care îşi doresc să fie activi.

Sper ca acest eveniment să fie primul dintr-o serie care va include şi tabere şi cantonamente dedicate celor mai populare sporturi, să capete un caracter repetitiv, cu creştere de durată de la un an la altul. În această duminică, vino cu bicicleta la Arcul de Triumf! Vom pedala împreună pentru triumful sportului şi al sănătăţii”, a declarat Eduard Novak.

Citeste articolul pe ProSport