vineri 3 decembrie 10:04 AM

Abonare la google news

Teo Trandafir, luată peste picior în direct de Bianca Rus. Prezentatoarea TV a răbufnit: ”Niciodată să nu te duci la una la televizor s-o faci mătusă”


Tensiunea a planat în jurul lui Teo Trandafir și a invitatei sale Bianca Rus. Slobodă la gură, cântăreața a enervat-o la culme pe moderatoarea emisiunii, însă lucrurile nu au rămas fără ecou. Teo Trandafir i-a dat replica pe măsură.


Teo  Trandafir a invitat-o în emisiunea sa pe Bianca Rus. Toate bune și frumoase, însă la un moment, când a venit vorba despre proiectele muzicale,  cântăreața a decis să-și arate talentul interpretând o melodie compusă de ea.  Într-un vers, Bianca Rus i s-a adresat prezentatoarei cu titlul de „mătușică’. Lucrurile nu s-au terminat aici. Artista a continuat și i-a mai spus și „doamna Teo”, picătura care a umplut paharul.

Teo Trandafir, luată peste picior de Bianca Rus

(VEZI ȘI:TEO TRANDAFIR, REACȚIE FĂRĂ PRECEDENT ÎN EMISIUNEA DE LA KANAL D, DUPĂ CE BURSUCU A ENERVAT-O LA CULME: ”TACI DIN GURĂ!”)

Enervată la culme de replicile Biancă Rus, Teo Trandafir nu a așteptat mult și în stilul caracteristic a luat atitudine:

„Nu, nu vreau să fiu mătușa ta! Niciodată să nu te duci la una la televizor s-o faci mătușă’, i-a retezat-o Teo Trandafir, în direct.

Chiar dacă ”s-a răcorit” și a pus-o la punct pe Bianca Rus, tensiunea din platou încă era prezentă. Bianca Rus a continuat să-i trimită ”săgeți” lui Teo Trandafir. Alături de Raluca Podea și Laurette, Bianca Rus a participat la o probă culinară.

Spre surprinderea tuturor, fosta concurentă de la Bravo, ai Stil! a întrebat: ”Pe ouăle din magazine scrie când expiră sau ce scrie?”

Vizibil deranjată de întrebarea Biancăi Rus, Teo Trandafir nu a tăcut și i-a oferit un răspuns pe măsură: ”Scrie când inspiră”

(VEZI ȘI:ÎN CE RELAȚII SE AFLĂ TEO TRANDAFIR ȘI TATĂL ACESTEIA! BĂRBATUL ESTE IMOBILIZAT LA PAT. „VEZI-ȚI DE TREABA TA…”)

Sursa foto: Captura YouTube

Cancan.ro