miercuri 8 decembrie 6:30 PM

Abonare la google news

Tensiuni la Universitatea Craiova: „Mihai Rotaru s-a dat la anumiți jucători!” Oltenii, amenințați cu amenzi


Universitatea Craiova a ajuns la patru partide consecutive fără victorie, iar titlul este tot mai departe. Sorin Cârțu a dezvăluit că Mihai Rotaru a pus piciorul în prag.


Universitatea Craiova a remizat cu FC Botoșani, 2-2, într-un meci care a contat pentru etapa a 18-a a Ligii 1. Cu toate că a ajuns la patru partide consecutive fără victorie, Laurențiu Reghecampf a declarat că nu renunță la lupta pentru campionat.

Tensiuni la Universitatea Craiova: „Mihai Rotaru s-a dat la anumiți jucători!” Oltenii, amenințați cu amenzi

Deși este cunoscut ca un patron apropiat jucătorilor, Mihai Rotaru nu ezită să ia măsuri dure atunci când se impune.

Oltenii sunt la 11 puncte de locul 2, ocupat de FCSB, și la 19 puncte de liderul CFR Cluj. Iar omul de afaceri este decis să treacă și amenzi, pentru a redresa situația.

Să știi că sunt momente în care Mihai Rotaru s-a dat la anumiți jucători când au greșit. Asta nu înseamnă că trebuie să anunțăm când se iau măsuri, când sunt amenzi. Nu pot să vorbesc în numele domnului Rotaru.

Fotbaliștii nu își primesc anumite drepturi dacă nu își îndeplinesc obiectivele. Au anumite sume în contract pe care poți să le primești dacă îți îndeplinești obiectivul
Sorin Cârțu la Pro X.

FC Voluntari, UTA și Gaz Metan Mediaș sunt ultimele trei meciuri ale oltenilor din acest an. Sorin Cârțu crede că mai este timp pentru a reveni în lupta pentru titlu:

„Eu cred că încă nu trebuie să tragem decizii radicale, mai avem timp, iar calitatea lotului ne dă speranțe că mai putem să recuperăm din puncte. E dificil, dar trebuie să luăm în calcul și ce se poate întâmpla la celelalte echipe.

Nu poți să mergi la perfecție tot timpul, se poate întâmpla și la ei să conduci partida, să domini și să pierzi”, a mai spus președintele formației Universitatea Craiova.

Singuri am pierdut cele două puncte. Greșeli foarte mari. Aștept mult mai mult. Ne dorim să câștigăm campionatul și nu avem cum să jucăm așa. Trebuie să arate mai mult, să aibă curajul să joace mai mult fotbal.
Laurențiu Reghecampf

Playsport.ro