sâmbătă 22 ianuarie 8:17 AM

Abonare la google news

Teaser Volkswagen: germanii pregătesc lansarea unui nou Golf de performanță


Reprezentanții Volkswagen au dat publicității o imagine teaser cu viitoarea versiune de performanță a modelului compact Golf. Potrivit primelor informații, debutul oficial al noului hot-hatch din Wolfsburg a fost fixat pentru luna februarie.


Viitorul Volkswagen Golf de performanță ar putea avea peste 300 CP

Din imaginea dezvăluită de producătorul de automobile german pe Facebook se pot distinge clar silueta mașinii și eleronul posterior de deasupra lunetei. Prezența eleronului ne face să credem că este vorba despre o versiune de performanță Golf. De asemenea, se poate vedea mici detalii ale barelor de protecție față/spate.

În prezent, VW Golf este disponibil în mai multe versiuni de performanță, în funcție de sistemul de propulsie. Cea mai populară variantă este VW Golf GTI, care generează 244 CP și un cuplu de 370 Nm. Gama de performanță mai include versiunile Golf GTD, echipată cu motor diesel, și Golf GTE, care este propulsată de un sistem hibrid.

De asemenea, există și modelul GTI Clubsport 45, special creat pentru competiții. Gama de performanță a Golf-ului este completată de cea mai potentă versiune. Este vorba despre modelul cu tracțiune integrală Golf R. Acesta ascunde sub capotă un motor de 315 CP și 400 Nm de cuplu. Potrivit unor informații neoficiale, noul hot-hatch va avea tot peste 300 de „cai”.

Cei de la Volkswagen nu au oferit și alte detalii cu privire la noul Golf de performanță. Dar, nu vom mai avea mult de așteptat pentru că noua versiune de performanță va fi dezvăluită în luna februarie.

Sursa: Carscoops

Promotor.ro