Abonare la google news

Taxa de poluare în România. Ce faci dacă ai o mașină mai veche de 15 ani. Explicația ministrului Mediului

Mașini vechi într-un parc de dezmembrări. Ministrul Mediului: „Comisia a făcut o recomandare de descurajare a înmatriculării mașinilor mai vechi de 15 ani”. Sursa Foto: HEPTA

  • Ministrul Mediului, Barna Tánczos, a vorbit vineri, 4 iunie 2021, despre taxa de poluare.
  • Barna Tánczos: „Nu s-a negociat cu Comisia reintroducerea taxei de poluare”.
  • Ministrul Mediului: „Comisia a făcut o recomandare de descurajare a înmatriculării mașinilor mai vechi de 15 ani”.

Barna Tánczos a spus că există o recomandare a Comisiei, apărută odată cu discuția despre transformarea transportului și circulației din România, dar nu s-a vorbit concret despre taxa de poluare.

„Nu s-a negociat cu Comisia reintroducerea taxei de poluare. Comisia a făcut o recomandare de descurajare a înmatriculării mașinilor mai vechi de 15 ani”, a declarat ministrul Mediului, Barna Tánczos.

Barna Tánczos a mai spus că au existat discuții despre descurajarea înmatriculării mașinilor mai vechi de 15 ani și că există soluții care vor apărea pe masa Guvernului.

„Premierul vorbește despre descurajarea înmatriculării mașinilor mai vechi de 15 ani. Nu cred că a vorbit despre introducerea taxei de poluare”, a mai spus ministrul Mediului.

Ministrul Mediului a vorbit și despre etapa a doua a programului Rabla pentru Electrocasnice. Voucherele vor avea valoarea de 300, 400 și 500 de lei.

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews