vineri 29 octombrie 1:11 AM

Abonare la google news

Tatăl lui Marian Cozma, în lacrimi după victoria lui Dinamo în meciul Veszprem: „Dacă întrebi 100 de jucători cine a fost, 102 îți vor spune că îl cunosc”

Petre Cozma, tatăl lui Marian Cozma, handbalistul ucis în urmă cu 12 ani, a fost prezent la meciul dintre Dinamo și Veszprem, scor 31-29.


Dinamo și Veszprem s-au întâlnit joi seară, în cadrul etapei a șasea din Grupa B a Ligii Campionilor la handbal masculin, iar „dulăii” s-au impus cu scorul de 31-29.

După acest succes, Dinamo ocupă locul 6, cu patru puncte, fiind devansată de Vive Kielce, Barcelona, Veszprem, PSG și Porto.


Tatăl lui Marian Cozma, emoționat după victoria lui Dinamo în meciul Veszprem

Petre Cozma a fost extrem de emoționat la finalul acestei partide.

„Sunt fericit. M-au încercat sentimente grele. Să vii la un meci, după ce copilul tău a jucat la ambele echipe este foarte greu. Eu am vechime mare aici, eu sunt campion național, am câștigat Cupa, copilul meu este campion național.

Normal că mi-au dat lacrimile, pentru că oricât aș iubi eu Veszpremul, și îl iubesc, vă dați seama că… nu pot să o iubesc mai mult pe soacră-mea decât pe mama. Vorbesc serios! Eu mereu v-am spus că Marian este plus unu’ pentru Dinamo. Și să îi dea Dumnezeu sănătate acestui antrenor care a venit la noi. Este mare antrenor și vom face mare echipă.

Dacă întrebi 100 de jucători cine a fost Marian Cozma, 102 îți vor spune că îl cunosc. Pe bune, băiatul meu chiar a fost handbalist. A fost jucătorul cu cel mai mare contract, pe care n-o să-l facă nimeni în România”, a spus Petre Cozma, după meci.

Antrenorul „dulăilor”, Xavi Pascual, i-a dedicat victoria lui Petre Cozma.

„În primul rând, aș vrea să dedic victoria tatălui lui Marian Cozma. Este o zi importantă pentru el! O victorie incredibilă, am bătut una dintre echipele care poate câștiga Liga Campionilor”, a spus Xavi Pascual, după meci.

În următoarea etapă, campioana României va juca în deplasare, cu Flensburg, pe 17 noiembrie.

Prosport.ro


Stirile.eu