10 februarie 11:45 AM

Abonare la google news

Tânăra liberală cu studii de drept care fusese numită în Consiliul de Administrație al Spitalul de Pneumoftiziologie a demisionat la cererea șefului Consiliului Județean

Claudia Ardelean, o tânără membră PNL cu studii de drept și fără experință în domeniul sanitar, a demisionat după doar o zi din funcția de reprezentant al Consiliului Județean Cluj în Consiliul de Administrație al Spitalul de Pneumoftiziologie, după mai multe articole în presa locală care contestau numirea pe fondul lipsei de experiență.

Anunțul demisiei a fost făcut de Alin Tișe, Consiliului Județean Cluj, adică exact instituția care o numise în funcția publică, transmite Monitorul de Cluj.

„Am solicitat în cursul zilei de ieri, 9 februarie, demisia doamnei Claudia Ardelean, fapt care s-a întâmplat, chiar dacă dânsa avea statut de supleant 2, neremunerat. Din punct de vedere profesional doamna Claudia Ardelean a absolvit două facultăți (din care una de Drept) și are o pregătire foarte bună”, a declarat Tișe pentru Monitorul de Cluj, fără a explica însă de ce i-a cerut demisia.

Claudia Ardelean, fostă câștigătoare a unui concurs de frumusețe, s-a lăudat pe contul de Instagram cu numirea în Consiliul de Administrație al Spitalului, pe o funcție neremunerată.

Ea a absolvit Facultatea de Drept și Facultatea de Studii Europene din cadrul Universității Babeș-Bolyai și a candidat fără succes anul trecut din partea PNL pentru un post de consilier județean. (Foto: Claudia Ardelean / Instagram)


Sursa: G4Media