Abonare la google news

Tânără atacată cu un cuțit în parcarea de la Iulius Mall Cluj

O tânără a fost atacată cu un cuțit în parcarea de la Iulius Mall Cluj, iar agresorul a fost identificat. 

Poliția anunță că incident s-a produs marți seara, în jurul orei 19.15. ”În urma semnalării incidentului a fost constituită echipa operativă în vederea efectuării cercetărilor și stabilirii circumstanțelor în care fapta a avut loc.

Tânăra de 17 ani ar fi fost agresată cu un obiect ascuțit-înțepător, de către o persoană de sex masculin pe care nu o cunoștea, în timp ce se afla în parcarea unui centru comercial din municipiu”, precizează IPJ Cluj.

În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca – Secția 3 Poliție, a fost identificată persoana bănuită de comiterea faptei, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

Victima a relatat că se afla în parcarea de la etajul Iulius Mall Cluj și spre ea a venit un grup în care se aflau doi băieţi şi două fete. Unul dintre băieți, de circa 15 ani, le-a spus fetelor: ”Pe asta cu breton vreau s-o cuţitesc”. Eu, neştiind că vorbeşte serios, am râs. Dar el, nici una, nici două, a scos un briceag imens, pe care l-a desfăcut şi s-a apropiat de mine. Şi a început să mă împungă, prin blugi, găurindu-i şi făcând să-mi pornească sângele. M-a înţepat de vreo trei ori, în ciuda rugăminţilor mele, fierbinţi, să se liniştească. La un moment dat, a vrut să urce cu lama spre abdomenul meu.  Atunci, am parat cu mâna stângă şi el m-a tăiat la palmă. Iar eu, cu sângele curgând din două locuri – picior şi palmă – continuam să-l implor să mă lase-n pace… Într-un final m-a ascultat, a făcut doi paşi, dar s-a întors, imediat, şi m-a scuipat în faţă. Abia după aceea a plecat, mulţumit, coborând scările spre mall, cu ceilalţi din grup după el” – declară tânăra, conform Bzc.ro.

Citeste articolul pe Stiridecluj