Abonare la google news

Tânăr drogat în Huedin la volan! Poliția de abia l-a scos din mașină

Un tânăr de 24 de ani a fost prins drogat la volan, pe DN1E60.

În 5 martie, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Huedin au depistat în trafic un tânăr de 24 de ani, care se deplasa cu autoturismul aflându-se sub influența substanțelor psihoactive.

În jurul orei 12.40, la momentul depistării, cel în cauză se afla pe DN 1 E60, pe raza localității Ciucea.

Citeste si:  Mircea Lucescu nu și-a uitat prietenii! Antrenorul lui Dinamo Kiev a făcut turul Bucureștiului cu cadouri de Crăciun | VIDEO EXCLUSIV

Testarea cu aparatul drugtest a indicat o valoarea pozitivă pentru substanțe interzise, conform procedurii fiind condus la o unitate medicală, pentru prelevarea probelor biologice și stabilirea substanțelor interzise prezente în sânge.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

Amintim conducătorilor auto faptul că și în acest weekend polițiștii rutieri acționează preventiv pentru asigurarea unui climat rutier sigur și în scopul depistării și tragerii la răspundere a celor care conduc sub influența alcoolului sau a altor substanțe, reprezentând astfel un pericol pentru siguranța participanților la trafic!

Citeste si:  O bătrână de 82 de ani a fost lovită pe trecerea de pietoni de o mașină a poliției, în Vrancea

Citeste articolul pe Stiridecluj