Tânăr de 28 de ani, reținut după ce a incendiat o mașină și acoperișul unei case din Mediaș. Prejudiciul a fost estimat la suma de 25.000 €

Un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost reținut de oamenii legii după ce a incendiat un autoturism, dar și acoperișul unei case din Mediaș. Prejudiciul a fost estimat la suma de 25.000 de euro.

Mai mult, în aceeași zi, tânărul a încercat să fure mai multe bunuri dintr-un mic magazin aflat în piața din oraș. În urma cercetărilor, polițiștii au ajuns la concluzia că mașina și casa aparțin aceleiași persoane, cel mai probabil fiind vorba de o răzbunare.

Tânărul a fost, în cele din urmă, identificat și reținut de către oamenii legii din Mediaș în jurul orei 06:00.

Citeste si:  Artistul român care a pierdut tot din cauza lui Jador. Ce s-a întâmplat între cei doi

La data de 22 februarie, în jurul orei 2,30, Poliţia Municipiului Mediaş a fost sesizată cu privire la faptul că pe strada Pădurii din municipiu a izbucnit un incendiu la un autoturism, incendiu care s-a extins la acoperişul unui imobil de pe strada Avram Iancu, acestea arzând în totalitate. Prejudiciul a fost estimat la suma de 25.000 de euro, autoturismul şi imobilul în cauză aparţinând aceleiaşi persoane. Din primele cercetări efectuate la faţa locului de către poliţişti şi pompieri, s-a concluzionat faptul că incendiul ar fi fost provocat intenţionat, prin folosirea unei surse de aprindere asupra autoturismului”, a anunţat Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Sibiu, prin intermediul unui comunicat.

Citeste si:  Iordnescu jr. presiune pe „cavalerii fluierului” înaintea duelului de la Mediaș: „Ne dorim să nu fie greşeli de arbitraj!”

Pe parcursul cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că, la aceeaşi dată, în jurul orei 5,00, aceeaşi persoană ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-un chioşc din Piaţa Corneliu Coposu din municipiul Mediaş”, au mai anunțat Polițiștii.

Un tânăr din Suceava a incendiat două case după ce recitase pasaje din Biblie

Un tânăr din județul Suceava și-a incendiat sâmbătă, 20 februarie, propria casă, dar și pe cea a tatălui său după ce a avut o dispută cu acesta. Incidentul a avut loc în localitate Cornu Luncii, în jurul orei 13:25. Totul s-a întâmplat după ce G. Ilie-Petru a avut o dispută verbală cu părintele său, G. Petru. Bărbatul a sesizat că fiul său este foarte agitat, că se află sub influența alcoolului și că recitase pasaje din Biblie (VEZI AICI MAI MULTE DETALII).

Citeste si:  Urs rănit de o maşină pe DN 1 în zona Sibiu. Au fost sesizaţi vânătorii din zonă

Sursa: Gandul

 5 total views