Abonare la google news

Tânăr de 28 de ani, căutat în râul Jiu. Mihai a căzut dintr-o barcă și este de negăsit Tânăr de 28 de ani, căutat în râul Jiu

Un tânăr de 28 de ani s-a dezechilibrat şi a căzut, duminică seara, dintr-o barcă, în râul Jiu. Poliţiştii din Rovinari au fost sesizați și l-au căutat pe băiat, însă nu a fost găsit.

Duminică seara, polițiștii din din Rovinari au fost sesizaţi că două persoane au căzut dintr-o barcă în râul Jiu, în zona barajului din localitatea Vîrţ.

Din verificări a reieşit că doi bărbaţi de 28 şi 35 de ani, din Târgu Jiu, în timp ce se deplasau cu o barcă pneumatică pe râul Jiu, în scop de agrement, tânărul de 28 de ani, Beuran Mihai Laurenţiu, s-a dezechilibrat şi a căzut în râul Jiu.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul ISU Gorj. Bărbatul de 35 de ani a fost salvat de către pompieri cu ajutorul echipamentelor de alpinism, barca fiind prinsă într-o zona greu accesibila.

Mihai nu a fost găsit

În această dimineață au fost reluate căutările, intervenția fiind în desfășurare.

În momentul în care a căzut din barcă, acesta purta o pereche de pantaloni scurţi de culoare neagră, fără alte elemente de vestimentaţie.

Semnalmente: 1,65-1,70m înălţime, aproximativ 70-80 kg, păr şaten, ochi căprui, fără semne particulare.

Cei care pot oferi informaţii despre acesta sunt rugaţi să sune la 112.

Citeste articolul pe Gandul