Abonare la google news

Sute de femei au protestat împotriva abuzurilor sexuale, în Australia. Guvernul se confruntă cu acuzaţii de viol

protest-australiaFoto: Profimedia

  • Sute de femei din Australia au protestat împotriva abuzurilor sexuale
  • Guvernul australian se confruntă cu două acuzații de viol
  • Britanny Higgins, victimă: Împreună putem să facem o reformă reală și însemnată

Sute de femei au protestat în această dimineață, în Australia. Ele au reclamat abuzurile sexuale și de misoginia cu care se confruntă deseori la locurile de muncă.

Citeste si:  Dominic Fritz, despre persoanele care au protestat față de noile restricții în Timișoara: Sunt împinse de la spate de nişte extremişti care declară public că doresc libertate pentru toţi, dar promovează un discurs violent, xenofob şi antieuropean

Protestele vin în contextul în care guvernul australian se confruntă cu două acuzații de viol.

În timpul demonstrațiilor a luat cuvântul și Britanny Higgins, fostă angajată a Partidului Liberal din Australia. Ea și-a acuzat un coleg că a violat-o chiar în incinta Palatului Parlamentului din Canberra, în martie 2019.

„Preluați frâiele poveștilor voastre și eliberați-vă de rușine. Împreună, putem face o reformă reală și de însemnătate pentru cultura locului de muncă, atât în Parlament și să sperăm că oriunde altundeva, ca să ne asigurăm că următoarea generație de femei va trăi într-o țară mult mai sigură și echitabilă”, a spus Britanny Higgins.

Citeste si:  Guvernul pregăteşte schimbări pentru românii care s-au vaccinat antiCOVID. Adeverinţa de imunizare, beneficii pentru persoanele imunizate

Urmăriți Aleph News pe Facebook, Twitter, Youtube și Instagram!
Citeste articolul pe AlephNews

 14 total views