joi 20 ianuarie 4:33 PM

Abonare la google news

Survivor 2022 scoate la suprafață idile necunoscute din lumea sportului. Cu cine s-a iubit Laura Giurcanu


Laura Giurcanu se numără printre concurenții care au reușit să se facă vizibili la Survivor 2022. Ea este este considerată de mulți dintre urmăritorii săi de pe rețelele sociale drept o femeie foarte atrăgătoare și a fost abordată chiar de mai multe nume mari ale fotbalului românesc.


Istoricul amoros al Laurei Giurcanu

O bună parte dintre cei care urmăresc frecvent show-ul de la Pro TV s-au întreabat ce înălțime au Laura Giurcanu și Roxana Ciuhulescu de la Survivor. Întrebarea a fost pusă în contextul în care Faimoasele sunt mai întalte decât mulți dintre concurenți. Fetele sunt, de altfel, unele dintre cele mai înalte femei din showbiz. De fapt, Roxana Ciuhulescu se află în topul femeilor cu cele mai lungi picioare din lume.

Laura Giurcanu este a doua cea mai înaltă concurentă de la Survivor 2022. Laura Giurcanu are 1,85 m, Andreea Tonciu 1,75 m, iar Xonia are 1,65 m. În schimb, Roxana are o înălțime de 1,92 m.

Cu cine s-a iubit vedeta înainte de a merge la Survivor România

Despre Laura se spune că s-a iubit cu Alex Târnovan. Cei de la Cancan.ro susțin că acesta a fost primul bărbat din viața modelului. Se pare, însă, că relația a fost de scurtă durată. Și asta, din cauză că jucătorul s-a transferat la Gaz Metan Mediaș.

Tânăra concurentă a avut o relație și cu influencerul Matei Dima, cunoscut drept „Bromania”. Ulterior, s-a iubit cu prezentatorul Dani Oțil, care este înnebunit după femeile cu picioare lungi.

Conform sursei citate, și Bogdan Stelea ar fi avut de-a face cu Laura Giurcanu, existând un schimb de mesaje între cei doi. Dar acesta nu este singurul nume mare din istoria fotbalului românesc. Și Ilie Dumitrescu și-ar fi dorit să ajungă la inima vedetei.

Un alt fotbalist cu care ar fi avut o relație de dragoste este Andrei Radu, portar al naționalei, care la acea vreme era implicat într-o relație cu Ștefania Ivănescu, cea mai bună prietenă a Laurei Giurcanu.

Playsport.ro