Abonare la google news

SURSE Protestatara RTV Codruța Cerva, Tudy Ionescu și alte 2 persoane, amendate cu 36.000 de lei pentru că au aruncat saci cu gunoi pe treptele Primăriei Sectorului 1 și la locuința edilului Clotilde Armand

Protestatara de serviciu a RTV, Codruta Cerva, și alte două persoane care au aruncat saci de gunoi, duminică, 6 iunie 2021, în fața Primăriei Sectorului 1 și la locuința edilului Clotilde Armand au fost sancționate contravențional cu suma totală de 36.000 de lei, au declarat pentru G4media.ro surse din Poliția Locală a Sectorului 1. Fiecare dintre persoane au fost amendate de două ori cu suma de 6.000 de lei, potrivit acelorași surse.

Sursa Foto: G4Media.ro

Foto: amenda primită de Codruța Cerva de la Poliția Sectorul 1

Și Tim Ionescu zis Tudy, fost viceprimar al Capitalei din partea ALDE, a fost amendat cu 2000 de lei pentru că, spune el, a ”mutat doi saci cu gunoaie neridicați din #Sector1 în fața Primăriei”, după cum a anunțat el pe Facebook.

Recent, fostul viceprimar ALDE a solicitat organizarea unui referendum în Sectorul 1 pentru demiterea primarului Clotilde Armand.

Dumincă, 6 iunie 2021, mai mulți așa ziși protestatari printre care Codruța Cerva, au aruncat saci cu gunoi pe treptele Primăriei Sectorului 1, apoi în fața locuinței edilului Clotilde Armand. ”Evenimentul” a fost mediatizat pe larg de RTV.

Acțiunea a venit în contextul scandalului neridicării gunoului menajer din Sectorul 1 timp de 5 zile de către compania Romprest. Până la urmă, situația s-a detensionat sâmbătă seară după ce stațiile de sortare au permis descărcarea mașinilor de gunoi ale Romprest și după ce primarul Clotilde Armand a anunțat că face plângere penală pentru șantaj și va solicita ridicarea licenței operatorului de salubritate.


Citeste articolul pe G4Media