Abonare la google news

Surse: PNL, alegere surpriză pentru şefia TVR. I-a propus lui Radu Tudor funcţia de director general

Radu Tudor (50 de ani) a debutat în televiziune la TVR în 2002 iar până în 2004 a fost consilier al fostului director TVR, Valentin Nicolau. Ca jurnalist s-a remarcat în zona analizei militare.

USR-PLUS și UDMR nu au ajuns la un acord final privind modul în care se vor face nominalizările pentru șefia TVR și a Radioului Public. La ședința de luni a coaliției, discuția despre conducerile televiziunii și radioului public a fost amânată.

Citeste si:  Al doilea an al pandemiei "ar putea fi chiar mai dur", avertizează Organizația Mondială a Sănătății

Contactat de G4Media.ro, jurnalistul Radu Tudor nu a dorit să comenteze informaţia.

Citeşte şi Lista neagră a PNL. Liberalii pregătesc „marea epurare”: Renate Weber, Florin Iordache, Doina Gradea şi eliminarea pensiilor speciale

Doina Gradea a fost numită în septembrie 2017 director interimar al Televiziunii Publice. Aceasta a intrat în presă în 1992, ca reporter la agenția Mediafax. Un an mai târziu, a fost editorul general adjunct al agenției de știri, iar în 1994 a devenit secretar general de redacție la canalul de știri Canal 31.

Citeste si:  Povestea emoţionantă a unui băiat care a fost aruncat în orfelinatul groazei. A supravieţuit vieţii dure şi a devenit director de şcoală: "Mamei îi pare rău că nu m-a avortat"

Din 1995 a fost asistenta personală a lui Adrian Sârbu, după care, în 1998, a fost Corporate Affairs Manager pe grupul MediaPro și pe canalele Pro TV. Din 2004, a fost director executiv al canalului Pro TV Internațional. În 2014, a fost concediată de la conducerea postului, măsură pe care a contestat-o în instanță, însă a pierdut procesul definitiv.

Citeste si:  Spitalul Județean Sibiu nu reușește să angajeze un director financiar, pentru că „salariul nu este proporțional cu răspunderea”

Citeşte şi Scandal uriaș după emisiunea de Revelion difuzată de TVR. Iulian Bulai, deputat USR-PLUS, cere demiterea șefei televiziunii, Doina Gradea

În ianuarie 2016, Doina Gradea a început colaborarea cu Știrile TVR, fiind consilier. Două luni mai târziu, în martie 2016, ea a fost propusă de PSD în Consiliul de Administrație al TVR.

Citeste articolul pe RomaniaTV

 23 total views