31 mai 3:03 PM

Abonare la google news

SURSE din ancheta asasinatului cu bombă de la Arad: anchetatorii au stabilit din ce țară e asasinul

Apar primele informații pe surse din ancheta de la Arad, acolo unde mașina unui om de afaceri a explodat cu el înăuntru. Omul a ars de viu, iar anchetatorii cred că la mijloc ar fi vorba de un asasinat. Prefectul județului Arad a atenționat că anchetatorul ar fi părăsit țara, fiin aproape de graniță. Conform primelor informații pe surse scurse din anchetă, autorul ar fi din Republica Moldova și ar fi fost plătit cu câteva mii de euro pentru crimă.

Ministrul de Interne Lucian Bode a spus că cercetarea la fața locului s-a încheiat, referindu-se la explozia produsă la o mașină aflată într-o parcare din Arad, în urma căreia un om de afaceri a murit.

„Am fost informat sâmbătă dimineața imediat după ce s-a produs și împreună cu conducerea MAI am decis să trimitem la Arad cei mai buni specialiști din Poliția Română. Am luat legătura cu instituțiile partenere, mă refer la SRI, MApN, Parchetul General, care de îndată a preluat acest caz, și împreună am gestionat sâmbătă și duminică cercetările la fața locului”, a spus ministrul Lucian Bode.

Acesta a anunțat că cercetările de la fața locului au fost încheiate.

„Ieri s-au finalizat cercetările la fața locului, în sensul în care epava autoturismului a fost ridicată și depozitată într-un loc unde se continuă cercetările. Am audiat martori, membri ai familiei, angajați ai societății comerciale, prieteni, apropiați, vizualizăm imaginile de la fața locului, de pe traseul pe care l-a parcurs victima în dimineața zilei de sâmbătă și nu numai”, a mai spus Lucian Bode.

Citeste articolul pe Stiripesurse