marți 19 octombrie 3:00 PM

Abonare la google news

Surpriză uriașă! Darren Cahill și-a reluat activitatea de antrenor după despărțirea de Simona Halep! Cine este noua elevă a australianului

Darren Cahill (56 de ani) a revenit în postura de antrenor pe terenul de tenis, după despărțirea de Simona Halep (30 de ani)! Cahill și Halep au ales să meargă pe drumuri separate, iar australianul a început deja un nou proiect.


Noua elevă a lui Darren Cahill, după despărțirea de Simona Halep, este chiar fiica antrenorului australian, Tahlia Cahill (17 ani)! Adolescenta a efectuat un antrenament intens sub coordonarea tatălui ei, iar Darren a postat videoclipul pe Instagram.

Tahlia se descurcă excelent pe terenul de tenis, dar încă nu a devenit jucătoare profesionistă! Ea țintește acest lucru, având perspective foarte bune! Mai ales că fostul antrenor al Simonei Halep pare dispus să își dedice timpul pentru a o pregăti în perioada următoare.


Darren Cahill și-a reluat activitatea de antrenor și o pregătește pe fiica sa, Tahlia

Darren Cahill nu se gândește să colaboreze cu o altă jucătoare din circuitul WTA, după despărțirea de Simona Halep! Australianul a decis să lucreze cu tânăra sa fiică, Tahlia, alături de care a început deja antrenamentele pe terenul de tenis.

În videoclipul postat pe Instagram, Darren a ținut să menționeze că firma care le-a oferit echipamentul sportiv în cadrul antrenamentului a fost Slinger Bag! Printre ambasadorii ei se numără Eugenie Bouchard, Tommy Haas, Mike Bryan, Bob Bryan, dar și reputații antrenori Patrick Mouratoglou și Nick Bollettieri.

Simona Halep s-a reorientat și ea rapid după despărțirea de Darren Cahill

Simona Halep s-a reorientat și ea rapid după despărțirea de Darren Cahill! Dubla campioană de Grand Slam nu a mai așteptat încheierea sezonului în curs, luând deja decizia finală în privința antrenorului principal pentru anul viitor!

Această funcție în staff-ul fostului lider WTA va fi ocupată de Adrian Marcu, omul care l-a înlocuit recent pe Darren Cahill! De asemenea, în echipa Simonei va rămâne și Daniel Dobre, cel care i-a fost secund lui Cahill în 2021. Alături de Darren Cahill, românca a devenit lider mondial și a cucerit primul titlu de Grand Slam, la Roland Garros 2018.

Prosport.ro


Stirile.eu