vineri 3 decembrie 8:09 PM

Abonare la google news

”Surpriză” neplăcută pentru Andreea Bălan, în miez de noapte! A coborât scările și a avut un șoc: ”Nu pot să cred așa ceva”


Andreea Bălan a avut parte de o „surpriză” neplăcută, recent, într-o noapte. A coborât scările pentru a-și pregăti un ceai, însă când a intrat în living, a rămas extrem de surprinsă!


Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, fapt pentru care mulți români își împodobesc, încă de la începutul lunii decembrie, locuințele. Și artista Andreea Bălan a luat această decizie, casa ei fiind deja în ton de sărbătoare. La începutul lunii decembrie, cântăreața a împodobit bradul de Crăciun în camera de zi, însă noaptea trecută a avut parte de o „surpriză” neplăcută. Când a coborât scările casei pentru a-și pregăti un ceai, Andreea Bălan a rămas cu ochii ațintiți în living, acolo unde a găsit… bradul dărâmat! ”Făptașul”: pisica ei, Steluța. Și se pare că nu este prima oară când face acest lucru, fiind al doilea an la rând când animalul de companie reușește să doboare pomul de Crăciun.

„Am coborât pe la 12 noaptea, la două zile după ce l-am împodobit, am coborât să îmi fac un ceai, dar… surpriză! Am găsit bradul dărâmat. Bradul era tot jos. (…) Steluța năzdrăvana. Deci nu pot să cred așa ceva. Bineînțeles că l-am împodobit din nou. Împodobește, despodobește! A devenit deja o tradiție, și anul trecut, și anul ăsta!”, a explicat Andreea Bălan pe pagina ei de Instagram.

Sursă foto: Capturi Instastory Andreea Bălan

Vezi și ARTISTA A ÎNCERCAT SĂ MASCHEZE TOTUL PRIN ȚINUTĂ, DAR… PROBLEMELE ÎN AMOR AU DAT-O PESTE CAP PE ANDREEA BĂLAN!

De ce s-ar fi despărțit Andreea Bălan și Tiberiu Argint

Potrivit spuselor unui apropiat al celor doi, problemele au început să apară după ce în mediul online au fost postate câteva fotografii cu George Burcea alături de sora lui Tiberiu, Sonia Argint. Cei doi au participat la un eveniment, unde nu au ezitat să interacționeze. Acest lucru ar fi înfuriat-o pe Andreea Bălan, care nu s-a abținut și a reacționat imediat.

„Andreea a mers atât de departe, încât i-a cerut Soniei să șteargă pozele cu George de pe Instagram. I-a spus că s-a aliat cu cel mai mare dușman al ei. Sora lui Tibi i-a explicat că ea nu se implică în astfel de lucruri, că pur și simplu s-au întâlnit la un eveniment, au schimbat câteva cuvinte și au făcut două poze împreună. Nu a fost cu putință să o facă pe Andreea să înțeleagă, iar scandalul a continuat. Asta l-a îndepărtat mult pe Tibi.”, a declarat un apropiat al celor doi, pentru impact.ro.

Sursă foto: Capturi Instastory Andreea Bălan, captură video Youtube

Cancan.ro