miercuri 24 noiembrie 5:00 PM

Abonare la google news

Suporterii de la FCSB au pregătit oferta pentru Gigi Becali: „Să ne dea răspuns la acea hârtie! Așteptăm numărul de cont”


Liderul galeriei de la FCSB, Gheorghe Mustață, a anunțat că a fost trimisă o foaie către Gigi Becali prin care se solicită explicit modul în care pot fi trimiși cei 10 milioane de euro solicitați pentru vânzarea clubului, dar și ce anume vor primi viitorii patroni pentru acești bani.


Gigi Becali a declarat în numeroase rânduri că le vinde clubul suporterilor pentru 10 milioane de euro, însă i-a avertizat că-și va lua cu el toți jucătorii. În cazul de față, viitorii finanțatori vor să știe exact ce primesc în acei bani.

Gheorghe Mustață crede că Gigi Becali nu-și va duce promisiunea până la capăt și se va suci în ultimul moment, când va observa că fanii chiar sunt capabili să aducă finanțare externă potentă.

Suporterii de la FCSB au oferta pentru Gigi Becali!

Gheorghe Mustață a recunoscut că ofera a fost pregătită și trimisă către Gigi Becali, iar acum se așteaptă răspunul și următorii pași pentru preluarea clubului.

Banii nu vin de la suporteri, ci din partea unor oameni de afaceri care nu doresc, în acest moment, să-și dezvăluie identitatea. Cu toate acestea, i-au încredințat pe fani să se ocupe de preluarea clubului de la Gigi Becali.

„Nu știu dacă am permisiunea deocamdată să spun, o fac cu puțină reținere, ca să nu se înțeleagă greșit. Suntem pe drumul bun, important este să mai primim și mâine un accept. Hârtia va pleca în seara asta sau mâine dimineață. E vorba de o hârtie în care vom face o ofertă oficială clubului. Mâine (n.r. – 24 noiembrie) o trimitem pe mail, sau poate deja a fost trimisă, nu am mai apucat să vorbesc. Pe hârtie nu apar numele potențialilor investitori. Oamenii nu vor să iasă în evidență, nu-i interesează publicitatea, nu vor să apară. Au spus că procedura este a suporterilor, iar ei vin în sprijinul suporterilor. Când se primește confirmarea de la club, că se vinde, atunci toți suporterii vom intra în campanie împreună cu mai multe nume mari din fotbal. Voi insista să-l aducem și pe Helmut Duckadam lângă noi.

Vrem un răspuns clar de la club, să știm ce ni se oferă în acea sumă de bani. Acei oameni au spus: «ne implicăm, dar pe ce? Dacă ne trezim că răspunde la hârtie, dar peste 3 zile zice că nu mai vinde?» Dacă Becali dorește să vândă, ne dă răspunsul la această hârtie. Adică despre cum îi dăm banii și toate detaliile. Hârtia este făcută de noi, suporterii, în numele suporterilor. Hârtia e semnată de mine, personal, că sunt membru fondator al Asociației Salvați Steaua

Cu cât ne răspunde mai repede, cu atât e mai bine pentru noi. Important e să răspundă și să avem timp să ne mobilizăm pentru campanie. În clipa când avem răspunsul, mai ales dacă este afirmativ, așteptăm numai numărul de cont unde să trimitem suma de 10 milioane de euro.  Din acea clipă, lângă noi apar imediat gloriile steliste, investitorii, suporterii care și-au arătat disponibilitatea să trimită suma de 10 euro pe an”, a declarat Gheorghe Mustață, pentru Radio Sport Live.

Prosport.ro