luni 29 noiembrie 10:29 PM

Abonare la google news

Supărarea lui Gigi Becali pe Constantin Budescu e istorie. Ce mesaj i-a transmis patronul FCSB mijlocașului


Constantin Budescu a fost decisiv în victoria contra celor de la Universitatea Craiova. Acesta a intrat pe teren în minutul 65 și a inițiat faza care a dus la golul victoriei.


Budescu a devenit rezervă

Fotbalistul lui FCSB a fost aspru criticat pentru ultimele evoluții de către patronul echipei. Acesta l-a acuzat pe mijlocaș că abuzează de loviturile cu exteriorul piciorului, fie că este vorba de pasă, centrare sau chiar șut. Totuși, prestația pe care a avut-o în partida de la Craiova l-a mulțumit pe Becali, mai ales în contextul în care Budescu a fost introdus pe gazon în minutul 65.

Criticat public, Budescu nu a jucat mai mult de 30 de minute nici în această partidă. Totuși, Gigi Becali și-a schimbat discursul la adresa fotbalistului. A precizat că nu-l deranjează aceste artificii tehnice, atât timp cât ele sunt decisive și fac diferența.

Dacă dă cu exteriorul pasă de gol, cum să mă deranjeze? Îl îmbrățișez. Când dă exterior pasă la adversar, atunci mă supăr pe el” a declarat patronul la Pro X.

Contractul lui Constantin Budescu expiră în vara lui 2022. El a venit din postură de jucător liber de contract de la Damac.

„Afectat” de cuvintele patronului

Budescu nu se află la prima aventură în tricoul echipei roș-albastre. El a mai fost legitimat aici și în stagiunea 2017-2018, după care a plecat la Al Shabab. El este obișnuit să lucreze cu Gigi Becali, iar cuvintele adresa nu-l afectează în vreun fel.

Conform unei declarații a lui Valeriu Răchită, Budescu a plecat să se relaxeze la Predeal.

Era așa de afectat încât s-a dus pe la Predeal, la Spa. A dat cu exteriorul niște pase. El a făcut-o și la meciul cu Voluntari, i-a lăsat singuri cu portarul”.

Faptul că aceste critici nu-l apasă pe fotbalist s-a văzut și în partida cu FC Botoșani. Intrat pe teren în minutul 58, în locul lui Claudiu Keșeru, acesta a schimbat la față prestația echipei.

După ce a fost introdus pe gazon, fostul jucător al Astrei Giurgiu a îmbunătățit prestația ofensivă a FCSB-ului. A reușit să întoarcă soarta partidei pentru trupa lui Toni Petrea. FCSB a înscris de trei ori în ultimul sfert de oră, iar reușita golului secund, marcat de Ianis Stoica, a venit din pasa lui Budescu.

FCSB și-a consolidat locul secund după victoria din Oltenia și pare că lupta la titlu rămâne o afacere în doi, între CFR Cluj și echipa din Berceni.

Playsport.ro