2 iunie 7:00 PM

Abonare la google news

Șumudică, replică pentru Gigi Becali: „Mi-am dat seama ce fel de oameni sunt!” Cum a ales oferta lui CFR Cluj, după ce patronul FCSB l-a acuzat că „licitează”

Marius Șumudică (50 de ani) i-a dat replica lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB l-a acuzat că licitează, după ce tehnicianul i-a refuzat oferta. Noul antrenor al campioanei Ligii 1 spune că nu a avut nicio ofertă din Liga 1 în momentul negocierilor cu omul de afaceri din Pipera.

Marius Șumudică este noul antrenor al lui CFR Cluj, după cum ProSport a anunțat în exclusivitae. Tehnicianul a ales surprinzător oferta ardelenilor, după ce cu o zi în urmă anunța că este foarte aproape să semneze cu o echipă din Arabia Saudită.

Șumudică a fost la un pas și de FCSB, în urmă cu câteva zile, dat l-a refuzat pe Gigi Becali în ultima clipă. În cele din urmă, patronul l-a bănuit că joacă la două capete și că licitează, în speranța obținerii unui contract mult mai bun.

 

Șumudică, replică pentru Gigi Becali: „Mi-am dat seama ce fel de oameni sunt!” Cum a ales oferta lui CFR Cluj, după ce patronul FCSB l-a acuzat că „licitează”

Marius Șumudică s-a declarat extaziat după de a semnat cu CFR Cluj. Antrenorul spune că rar a văzut așa oameni precum Marian Copilu, președintele ardelenilor.

Tehnicianul spune că oficialii lui CFR Cluj au fost foarte serioși în negocieri, lucru care l-a convins:

 

„Nu are nicio importanță ce bonusuri am, ce bani voi câștiga. Sunt niște condiții extraordinare pentru România. Îl auzeam și pe domnul Becali, spunea că i-am zis că jur, că ceva de genul ăsta. Eu nu aveam în momentul ăla nicio ofertă de la CFR Cluj, nu s-a pus problema unei licitații.

Ce am vorbit, am bătut palma. Din momentul ăla, cuvântul a ținut loc de acte. Mi-am dat seama de fel de oameni sunt”, a declarat Marius Șumudică la Digi Sport.

 

Gigi Becali, uluit de decizia lui Marius Șumudică: „S-a jurat că nu merge la CFR Cluj”

 

Finanțatorul FCSB Gigi Becali e surprins de decizia lui Marius Șumudică de a semna cu CFR Cluj. Recent, tehnicianul de 50 de ani a negociat și pentru a prelua banca tehnică a echipei patroante de latifiundiarul din Pipera. După ce a refuzat oferta, Șumi a anunțat că tratează cu un club din Arabia Saudită.

„Mi-a zis că are și o ofertă de 1,5 milioane din Arabia. Și eu am auzit varianta asta, că ar fi făcut o licitație. Mi-a spus cineva, dar eu nu cred că a făcut el asta. Eu i-am dat contractul. Spuneau oamenii…vezi că e contractul dat pe acolo, pe acolo…Le-am zis că eu nu cred și chiar dacă e dat, eu nu cred. Am vorbit cu Șumi și l-am întrebat.

A zis că-și dă cuvântul lui de onoare că n-a făcut așa ceva. Pentru ce să licitezi? Spui cât vrei și gata! Și eu știu că n-are ofertă de la Craiova, dar sunt discuții colaterale. Nu că-l vrea Craiova, o persoană din anturajul lui Rotaru negociază cu el, dar nu Rotaru. Dacă n-ai confirmarea asta, nu pot să zic că-l vrea Craiova. Eu acum spun bârfe.

Eu cred și i-am zis și lui, dar el s-a jurat că nu e adevărat. I-am zis: Bă, eu cred că tu mergi la CFR!

A zis că jură că nu merge la CFR. Sunt multe zvonuri… sunt multe bârfe, nu știu nimic sigur” spunea Gigi Becali

Citeste articolul pe ProSport