vineri 4 iunie 11:00 PM

Abonare la google news

Şumudică a fost ofertat de granzii Turciei, înainte să ajungă la CFR Cluj!

Șumudică este de departe unul dintre cei mai valoroși antrenori români, iar acest lucru este bine cunoscut. Puțin știu însă că tehnicianul a fost ofertat de granzii Turciei, înainte să ajungă la CFR Cluj! Motivele pentru care negocierile au fost oprite au ieșit tocmai acum la iveală. Despre ce este vorba?


Marius Şumudică a fost ofertat de granzii Turciei, înainte să ajungă la CFR Cluj!

Marius Șumudică e unul dintre cei mai în vogă antrenori. De curând, acesta a semnat cu CFR Cluj. Campion cu Astra în 2016, Șumudică a negociat și cu FCSB, dar nu a ajuns la un acord cu Gigi Becali. Motivul pentru care l-a refuzat pe latifundiarul din Pipera a fost strict legat de celelalte oferte pe care le avea „în lucru”, când se gândea la a fi antrenor la FCSB. Una dintre ele era din zona Golfului și însemna un salariu de 1,5 milioane de euro pe an.

Eu am o ofertă din zona Golfului, în momentul de față, de 1,5 milioane de euro pe care eu am refuzat-o. E o echipă care va promova acum din Liga a 2-a și mi-au trimis oferta concret. Eram în discuții și cu o echipă din Turcia, dar trebuie să mai aștept vreo 10 zile.”, spunea Șumudică, în urmă cu câteva zile.

Echipa din Turcia care l-ar fi dorit, ar fi chiar vechea sa formație, Kayserispor. În 2017, Șumudică a făcut pasul către fostul Imperiu Otoman. A mers la Kayserispor, pe care a salvat-o de la retrogradare. A lăsat o impresia foarte bună, dar a preferat să se mute în Arabia Saudită. Mai exact, la Al-Shabab, unde a primit mai mulți bani. După un sezon, s-a întors în Turcia, în vara lui 2019.


Șumudică, prins în „triunghiul” ofertelorȘumudică, prins în „triunghiul” ofertelor

Motivele pentru care negocierile au fost oprite

Acum, că s-a așezat pe banca celor de la CFR Cluj, Marius Şumudică a făcut câteva dezvăluiri legate de viitorul său profesional. Tehnicianul în vârstă de 50 de ani a lăsat să se înțeleagă că ar fi fost antrenorul uneia dintre cele trei mari echipe din Istanbul, dacă nu ar fi avut temperamentul vulcanic şi comportamnetul său din afara terenului.

Nu comentez deciziile selecţionerului, este filosofia lui. Îl respect pe Rădoi. Am spus în momentul când nu aveam angajament ceea ce gândesc eu, ceea ce cred că face bine sau nu… Am promis presei că veţi vedea un altfel de Şumudică. Să dea Dumnezeu să rămân cât mai mult la CFR şi veţi vedea că mă voi ţine de cuvânt. Nu o să uit niciodată ceea ce mi-a spus Mircea Lucescu acum două luni: ”Erai  la un pas de o echipă mare. Am primit telefoane din Istanbul, de la trei echipe mari ale Istanbulului, care îmi spuneau că dacă nu ai fi avut comportamentul din afara terenului. Erai antrenorul unei echipe mari din Istanbul, la calităţile şi la valoarea pe care o ai ca antrenor”. Îmi va rămâne pentru toată viaţa şi veţi vedea un altfel de Şumudică.”, a declarat antrenorul român, într-o intervenție la Telekom Sport.

Playsport.ro


Stirile.eu