Abonare la google news

Summit 5G: Realme intenţionează să lanseze un telefon 5G la un preţ sub 100 de dolari

Având tema “5G Global: accesibil pentru toată lumea”, summit-ul a reunit furnizori de echipamente, asociaţii, instituţii de cercetare şi dezvoltare, lideri din mai multe domenii, pentru a-şi împărtăşii perspectivele asupra mai multor subiecte 5G: conectivitatea 5G actuală la nivel global, relaţia dintre tehnologia 5G şi generaţia tânără, dar şi despre cum tehnologia 5G ar putea deveni mai accesibilă în viitor.

În cadrul summit-ului, Realme şi-a reafirmat dorinţa de a deveni un jucător care să popularizeze tehnologia 5G, să o dezvolte şi să o ofere către cât mai mulţi oameni din întreaga lume. În 2020, Realme a lansat 14 dispozitive 5G în 22 de pieţe, reprezentând aproximativ 40% din toate produsele sale.

Până în 2022, compania îşi propune să crească numărul de dispozitive cu 5G la peste 20, crescând raportul la 70% în 50 de pieţe. Realme intenţionează să preia conducerea industriei prin lansarea unui telefon 5G la un preţ sub 100 de dolari în următorii câţiva ani, o mişcare care urmează să accelereze adoptarea tehnologiei 5G, în special în ţările în curs de dezvoltare.

În 2021, Realme intenţionează să înfiinţeze peste 10 magazine 5G în întreaga lume, oferind tinerilor spaţii exclusive în care să se poată bucura de experienţa 5G în cloud gaming, AR (Realitate augmentată), evenimente LIVE şi alte aplicaţii populare care necesită o conexiune 5G.

Pentru a sprijini adoptarea globală a produselor 5G, Realme va înfiinţa şapte centre de cercetare şi dezvoltare în întreaga lume în 2021, dedicate explorării tehnologiilor şi produselor inovatoare. În prezent, 90% din resursele de cercetare şi dezvoltare ale Realme au fost convertite în tehnologie şi produse 5G.

În următorii doi ani, Realme va investi 300 de milioane de dolari la nivel global în cercetarea tehnologiei 5G şi dezvoltarea produselor, precum şi în popularizarea reţelei 5G. La summit-ul realizat în parteneriat cu GSMA şi Counterpoint Research, Realme a dezvăluit şi noile modele din seria GT, modele de top ce vor fi lansate în perioada imediat următoare, precum şi câteva iniţiative corporate pentru promovarea adoptării 5G la nivel global.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

Citeste articolul pe Adevarul