vineri 8 octombrie 2:06 PM

Abonare la google news

Suma uluitoare pe care Costel Gâlcă a cerut-o ca să semneze cu Sepsi. Voia să vină și cu doi danezi în staff


Costel Gâlcă le-a cerut conducătorilor celor de la Sepsi pentru a semna cu echipa lui Laszlo Dioszegi să vină în staff-ul său cu cinci oameni, iar pe finanțatorul celor din Sfantu Gheorghe l-ar fi costat o sumă uluitoare pentru Romania.


Cristiano Bergodi a primit deja prin mail contractul din partea conducătorilor de la Sepsi pentru a-și pune pe el semnătura și a stabili imediat când vine în România.

Însă, până să se ajungă la varianta Cristiano Bergodi, informație anunțată în exclusivitate de Prosport.ro, Laszlo Dioszegi a negociat cu Loți Boloni și Costel Gâlcă.

Cu ultimul din urmă, oficialii celor de la Sepsi nu s-au înțeles la bani după ce demaraseră tratativele.

Suma uluitoare pe care Costel Gâlcă a cerut-o ca să semneze cu Sepsi. 700.000 de euro pe an, cu tot cu taxe

Prosport.ro a aflat că Costel Gâlcă a cerut celor de la Sepsi să i se permită să vină cu cinci oameni în staff-ul său. Trei români și doi danezi.

Străinii erau un analist video și un antrenor secund, iar staff-ul fostului internațional nu era deloc ieftin.

Suma pe care Laszlo Dioszegi trebuia să o scoată din buzunar lunar pentru tot staff-ul lui Costel Gâlcă era de 40.000 de euro net. Iar pe an, cu tot cu taxe, patronul celor de la Sepsi trebuia să plătească 700.000 de euro.

Ulterior, finanțatorul a renunțat la varianta Costel Gâlcă și îl va aduce la Sepsi pe Cristiano Bergodi, cel care va semna contractul în cursul acestei zile.

Italianului i s-au rezervat biletele pentru venirea în România. Bergodi a cerut să vină în staff-ul său cu preparatorul fizic Ionel Colonel și cu antrenorul secund Luigi Ciarlantini.

Prosport.ro