Abonare la google news

Subprefecţii de Olt din partea USR-PLUS şi PNL sunt un fost candidat PSD şi o fostă secretară

Subprefecţii coaliţiei din judeţul Olt sunt un fost candidat din partea PSD, Fănel Bădici, şi o fostă secretară, timp de 10 ani, până când a intrat în politică, în anul 2014.

Presa din Olt a arătat că, în 2012, Florin Bădici a candidat pentru un post de consilier local PSD, în localitatea Izbiceni.

Candidatura sa, din partea PSD, pentru consiliul local din comuna Izbiceni, este cuprinsă într-un document intern al PSD, semnat în consecință de către Paul Stănescu. Numele președintelui USR Olt se găsea pe poziția cu numărul 8 pe lista PSD.

Biografia lui Bădici este de negăsit, dar presa locală scrie că în 2005 intrase la facultatea de matematică a universității din Craiova, dar a fost exmatriculat în scurt timp., conform Newsweek.

În 2012, pe lista de candiadți PSD el figura cu calificarea de “programator calculator“. Presa locală scrie că el ar fi absolvit, în 2017, o facultate particulară.

Subprefecţii USR-PLUS şi PNL de Olt sunt un fost PSD-ist şi o fostă secretară

În 2020, când a candidat la Camera Deputaților, pe pagina USR Olt era consemnat: “Fănel Bădici este un economist de 34 de ani care face performanță în echipa de management a unui grup de firme cu capital românesc.

A intrat în USR după alegerile parlamentare din 2016 și din februarie anul acesta este Președintele USR Olt. Vrea să folosească experiența acumulată în mediul privat pentru a pune umărul, alături de o echipă tânără și performantă, la proiectul de modernizare a României“.

În Olt, USRPLUS a obținut puțin peste 5%, fiind depășit de AUR.

Celălalt subprefect, Ana-Maria Ciaușu, nominalizat de PNL, a terminat facultatea de management din cadrul universității de științe agricole din București la 39 de ani. Prima slujbă consemnată în biografia ei este de secretar la SC Medcenter, în 2004, când avea 27 de ani. Timp de zece ani, aceasta a fost ocupația lui Ciaușu, secretar. În 2014, a devenit referent al unui birou parlamentar.

Citeşte şi: Un fost USR-ist o desfiinţează pe Clotilde Armand: Nu e „politică altfel”, ci politică fix la fel. Serviciul Imagine și Cultură e plătit și din banii mei, și nu cred că trebuie să-i facă imagine!

Sursa: RomaniaTV